743 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Enthousiaste afstudeerder HBO Informatica in Vlaardingen

1 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Vlaardingen
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij willen ons platform uitbreiden met mobiele Apps. Hiervoor gaan we een prototype van een App bouwen. Lijkt deze software opdracht je een mooie uitdaging? Grijp nu je kans! Je komt te werken in een klein, hecht team binnen een internationaal actieve organisatie van circa 100 medewerkers.

Wij zijn een gevestigd bedrijf in de tuinbouw en richten ons op het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen waaronder procescomputers. Hiermee maken we relevante managementinformatie voor moderne tuinbouwbedrijven.

Momenteel hebben wij op onze afdeling plaats voor een gemotiveerde, enthousiaste Student HBO Informatica of Informatiekunde.

De opdracht:

Ons bedrijf is gericht op het creëren van nieuwe en slimme oplossingen op het gebied van automatisering voor de internationale land- en tuinbouw.

De afdeling waar de opdracht wordt uitgevoerd, richt zich op managementinformatie en benchmarking. Gegevens uit verschillende bronnen, zoals klimaatcomputers, worden verwerkt tot relevante informatie waarmee telers hun productie en bedrijfsvoering kunnen optimaliseren en het rendement kunnen vergroten. Onze afdeling ontwikkelt en verkoopt de diensten via abonnementen.

Met de nog te ontwikkelen App willen we verschillende functies aan ons platform toevoegen, denk aan:

  • Uploaden van foto’s van het gewas en het weergeven daarvan in combinatie met meetgegevens.
  • Handmatige invoer van gewasregistraties.

Er is een software API waarmee gegevens met het platform uitgewisseld kunnen worden. Deze API zal voor de nieuwe functionaliteit nog uitgebreid moeten worden.

Als je van een echte software opdracht houdt dan ben je bij ons aan het goede adres. Je werkt nauw samen met de andere ontwikkelaars in het team en krijgt met alle facetten van professionele software ontwikkeling te maken. Je doorloopt het hele traject: analyse, technologieselectie, design, ontwikkeling, implementatie en testen. Een uitdagende opdracht met veel toegevoegde waarde voor ons.

Wij bieden je een mooie en leerzame opdracht binnen een klein, hecht en leuk team. Je krijgt volop de kans in de keuken te kijken van een innovatieve online dienstverlener. Wij bieden een aantrekkelijke afstudeervergoeding.


Vereisten

Profiel: 

  • Periode van minimaal 5 maanden
  • Studierichting HBO Informatica / Informatiekunde
  • Kennis: MS Office, web technieken, HTML, XML, Microsoft Visual Studio, SQL Server
  • kennis van OO programmeertechnieken zoals ASP.NET, C#, VB.NET is een pre.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Hoogwaardige techniek en innovatie staan bij ons centraal. Wij zijn een financieel gezond en groeiend bedrijf met circa 140 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en vormen een zelfstandig onderdeel van een beursgenoteerde onderneming. Een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng, dat bieden wij. Niet voor niets zijn we al 5 jaar op rij gekozen tot ‘Topwerkgever’. Kwaliteit, flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit typeren onze mensen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Let op:

Er hebben al veel kandidaten op deze vacature gesolliciteerd. Weet je zeker dat je wilt solliciteren?

Tip: Bekijk ook deze vergelijkbare stages:
Zoek meer soortgelijke stages

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.