779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage online reisbureau (Traveldeal.nl) in Amsterdam

6 september 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Administratief
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Bedrijfscultuur:

Traveldeal.nl is opgericht door een jong team van ervaren online ondernemers en online travel specialisten. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van de beste dagdeals voor hotelovernachtingen, uitstapjes en reizen. Het team van zes man is ambitieus, gedreven en uit op het verder veroveren van de markt waar wij in actief zijn. Wij zijn op zoek naar goede stagiairs die na hun stage eventueel willen blijven.

Functieomschrijving:

 Als je bij ons komt stage lopen weet je zeker dat je veel gaat leren en een leuke tijd zal hebben. Heb jij affiniteit met reizen, ben je creatief en klantgericht dan is dit jouw kans! De stage zal plaatsvinden op ons gezellige kantoor aan de Herengracht in Amsterdam.

  • Redactioneel: Web editing. Het schrijven van content voor de website, het bewerken van beeld met Photoshop (ervaring hiermee is geen vereiste maar wel een pré) en het opvoeren van gemaakte content in het CMS
  • Customer Service: Pre sales en after sales klantenservice (telefonisch en email), waarbij je in contact staat met de verschillende afdelingen om de klanten van de juiste informatie te voorzien
  • Sales/inkoop: Identificeer en onderzoek op creatieve wijze nieuwe bedrijven en activiteiten om het aanbod voor onze bezoekers te verbreden
  • Marketing analyse: Bijvoorbeeld rapportages van de verschillende marketing channels maken en een passend marketingplan schrijven
  • Administratie/finance: Assistentie bij de administratie van de bedrijfsprocessen, ter ondersteuning van alle core business activiteiten.

Vereisten

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift). Goede kennis van MS Word, Excel, en Google Docs en eventueel Photoshop. Gedreven, doelgericht en op zoek naar een uitdaging. Positieve houding, energieke aanpak en zelfstandigheid zijn een pré. Verder werk je precies.
 • Minimaal 5 maanden stage lopen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct/in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel: Een jong en snel groeiend bedrijf op het gebied van reizen, hotel overnachtingen en uitstapjes. Bedrijfscultuur: Traveldeal is opgericht door een jong team van ervaren online ondernemers en online travel specialisten. Het team van zes man is ambitieus, gedreven en uit op het verder veroveren van de markt waar wij in actief zijn.

Bedrijfsnaam: Traveldeal


Bedrijfsnaam:

Traveldeal


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.