851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Social Media Producer in Den Haag

1 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Administratief
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Je loopt stage bij een toonaangevende speler in de online media. Tijdens de stage leer jij van alles op het gebied van influencers, projectmanagement, content maken en online marketing. Aan het einde van de periode heb je ervaring opgedaan in de online media wereld en weet je als geen ander wat de trends zijn op dit gebied.

Een uitmuntende servicegraad is één van de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening. Als Stagiair Social Media Producer ben jij de spin in het web tijdens de begeleiding van online campagnes. Je werkt samen met onze salesafdeling, de influencers, mediabureaus en onze klanten uit de top 500 adverteerders. Je ondersteunt de producers in een goede monitoring van lopende campagnes en hebt een call met een populaire influencer of adverteerder waarmee je een campagne gaat opstarten. Met jouw skills verbind je klant, influencer, consument en collega en overtref je de verwachtingen door de klant steeds een stapje voor te zijn.

Successen moeten gevierd worden en gezelligheid is de olie in onze machine! Lunchen doen we met het hele team aan tafel en de Ierse pub bij ons in de straat biedt altijd ruimte voor een ‘breek-de-week’-borrel of vrijdagmiddagborrel.

Over ons

Wij zijn specialist in content marketing. Al sinds 2005 verbinden wij merken aan content creators en publishers. De content die we plaatsen past bij het merk en de interesses van de doelgroep. Zo maken we digital advertising persoonlijk: hét recept voor een krachtige boodschap en aandacht van het publiek.

Je doelgroep bereiken én binden is lastig in een overvol medialandschap. Daarom kiezen wij niet voor nog grotere advertenties, maar voor de kracht van influencers. We verbinden het merk aan de juiste influencers en aansprekende content. Met een slimme mix van deze drie zal de doelgroep de content en het merk zien én onthouden. Dit is de ‘sweet spot’ van content marketing: de beste match tussen de boodschap van het merk, de context van de influencer en de interesse van de doelgroep. Sinds 2017 zijn wij onderdeel van RTL Nederland. De gezamenlijke propositie van RTL en ons bedrijf naar zowel adverteerders als publishers biedt meer mogelijkheden wat zal bijdragen aan een sterkere positie in het medialandschap. Denk hierbij aan crossmediale oplossingen en mogelijkheden op het gebied van data en video.


Vereisten

Wat breng je mee?

  • Passie voor internet en interactieve media.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig; de Nederlandse taal beheers je feilloos.
  • Je bent een WO/ HBO student in de richting van communicatie, media of marketing.
  • Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar voor je stage gedurende minimaal 4 maanden.
  • Je werkt nauwkeurig, bent organisatorisch sterk en sterk met cijfers.
  • Je hebt een service- en oplossingsgericht houding en bent creatief in het vinden van mogelijke oplossingsrichtingen.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Je woont in (de buurt van) Den Haag.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie is specialist in native advertising. We leveren op een creatieve manier maatwerk in de vorm van sponsored stories en display advertising. De organisatie beschikt over een enorm netwerk content creators (bloggers) en betrekt ze in het doorvertalen en plaatsen van een campagne. De blogs waar we voor werken lopen uiteen van fashionblog,beautyblog tot foodblog.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.