1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.IT-internship/stage in Delft

30 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Delft
Soort werk: ICT
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het bedrijf

Wij zijn een Italiaans, beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie. In 2017 werd er een omzet behaald van ongeveer 7,5 miljard euro. Wij zijn wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 21.000 medewerkers in totaal 82 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra.

Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor in Delft en 5 andere locaties in Nederland en België werken wij aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten.

Wat bieden wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor een veelzijdige stage, die als volwaardig lid van de afdeling ingezet zal worden. Je krijgt verantwoordelijkheid voor verschillende werkzaamheden en daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Tijdens je stageperiode maak je kennis met alle facetten van het IT-vak. Daarnaast zullen er in overleg andere projecten zijn waar je mee te maken zal krijgen. Wat dit exact gaat zijn is afhankelijk van de toekomstige behoeftes en jouw eigen leerdoelen.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Een MBO- of HBO-opleiding Informatica (IT)
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Flexibele, actieve en open houding;
  • Communicatief sterk;
  • Stressbestendig.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: Vanaf januari
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie, met een totale omzet van circa € 7 miljard. Onze organisatie is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 21.000 medewerkers in totaal 89 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra. Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, de ‘kabelhoofdstad’ in Delft en 4 locaties in Nederland en België werken we aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten. De organisatie is ontstaan na de samenvoeging van twee sterke ‘kabel merken’: “...” en “...”. Met beide brands zijn wij nu ook actief in de laagspannings- en telecom markt in de Nederlandse en Belgische markt.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.