1.004 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage opdracht: Google Glass integratie met E-plan in Vlaardingen

2 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Vlaardingen
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Electrotechniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 600
Land: Nederland

Omschrijving stage

Een besturingskast voor industriële toepassingen bevat geregeld honderden draden. Bij de bouw of het onderhoud van deze kasten door elektrotechnische monteurs zijn elektrische tekeningen dan ook onmisbaar. Binnen het bedrijf worden de elektrische tekeningen gemaakt met de software E-plan.

Gewoonlijk worden deze tekeningen geprint meegenomen en ergens in de buurt van de kast geplaatst. Maar omdat de monteur tijdens zijn werk vaak de tekeningen moet raadplegen moet hij vaak heen en weer, wat veel tijd kost.

Google Glass is een bril welke contextuele informatie kan plaatsen in het gezichtsveld van de persoon die hem draagt.

Opdracht
Onderzoek een manier om de gegevens uit E-plan te integreren met Google Glass en ontwerp een ergonomische visualisatie die het werk van elektrotechnische monteurs bij het werken in besturingskasten efficiënter maakt.


Vereisten

Wie jij bent:

  • Enthousiast over de vraagstelling
  • Enthousiast over smart industry
  • Doet graag net dat beetje extra
  • Opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde, informatica of computer science
  • HBO of WO niveau
  • Stagiair of afstudeerder
  • Solliciteren kan uiterlijk tot week 51 (17-21 december)

Wie wij zijn:
Je zal je stage opdracht binnen de R&D afdeling uitvoeren. Wij zijn een kleine afdeling van 3 man maar schrikken niet terug van grote uitdagingen. Sterker nog, het zoeken naar uitdagingen en nieuwe kansen is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheid.

Ons doel is mee te denken met onze klanten en collega’s, te demonstreren wat er mogelijk is en deze mogelijkheden voor iedereen toegankelijk te maken. Jouw opdracht valt binnen deze doelstelling.

Als student krijg je een bovengemiddelde stagevergoeding van 600 euro per maand en wekelijkse coaching. De lijnen zijn kort en je kan op elk moment terecht met je vragen of ideeën.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Hoogwaardige techniek en innovatie staan bij ons centraal. Wij zijn een financieel gezond en groeiend bedrijf met circa 140 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en vormen een zelfstandig onderdeel van een beursgenoteerde onderneming. Een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng, dat bieden wij. Niet voor niets zijn we al 5 jaar op rij gekozen tot ‘Topwerkgever’. Kwaliteit, flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit typeren onze mensen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.