736 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Webredactie & Communicatie in Haarlem

13 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Heb jij een passie voor het schrijven van inspirerende teksten en oog voor de mooiste beelden? Ben je ook nog eens op zoek naar een uitdagende stage waar je werkervaring kunt opdoen op een webredactie bij een groeiende en dynamische organisatie in Haarlem en beschikbaar per januari 2019 (of later)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw stage bij Wonderbox NL
Als stagiaire Webredactie en Communicatie loop je mee op de marketingafdeling. Deze afdeling bestaat uit vier enthousiaste werknemers waarmee je nauw samenwerkt. Je begint je dag goed met een heerlijk kopje koffie of thee waarna je achter je eigen bureau aanschuift. Je kunt dagelijks al je creativiteit en innovatieve ideeën kwijt: in het schrijven en herschrijven van content voor onze websites, het bewerken van foto’s en het meewerken aan posts op de social media kanalen. Hierbij werk je onder andere met Office programma’s en Photoshop.

Elke dag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en wordt er met het hele bedrijf samen gegeten. Maak na de lunch nog een ommetje met je collega’s om daarna weer fris aan het werk te gaan. Of speel een potje tafelvoetbal met je collega’s.

Door de informele werksfeer en het middelgrote team voel jij je zo op je plek!

Wat mag je van ons verwachten?
Je draait mee op de marketingafdeling in een dynamische omgeving met gemotiveerde en jonge collega’s. Wij zorgen ervoor dat jij door het (her)schrijven van teksten, het bijhouden van de sociale media en een kijkje binnen ons bedrijf veel redactie-ervaring opdoet waarbij je een vaste begeleider krijgt. Verder bieden wij naast de uiteenlopende werkzaamheden en een overheerlijke lunch ook vers fruit en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Als kers op de taart krijg je een stagevergoeding van € 350 per maand!Vereisten

Wat heb je nodig?
Je volgt een opleiding op het gebied van redactie/communicatie en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Deze taalvaardigheid gebruik jij voor het schrijven van leuke en pakkende teksten voor de website, waarbij jij de juiste afbeeldingen weet te selecteren. Omdat we met veel verschillende systemen en tools werken, is het belangrijk dat je dit snel eigen kunt maken maar ook goed kunt plannen en gestructureerd kunt werken. Verder ben je een teamplayer maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken en ben je minimaal 3 maanden 40 uur per week beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie via Stagemotor.nl!

Wat je nog van ons moet weten!
Wonderbox NL B.V. is aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, een van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche. Wij zijn trots op ons bedrijf en op onze producten.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Vanaf januari 2019 (of later)
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

GiftForYou is een product van Wonderbox NL B.V. (voormalig GiftFor2 B.V.) dat is opgericht in 2008 als een dochteronderneming van Hotel Booker B.V., onder andere bekend van HotelSpecials.nl. Wonderbox NL B.V. is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou. Voor 2014 heeft Wonderbox NL B.V. het beleveniscadeau GiftFor2 uitgegeven. Sinds april 2017 is Wonderbox NL B.V. in handen van Wonderbox S.A.S., eveneens uitgever van beleveniscadeaus en actief in 7 landen in Europa.

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen. Met GiftForYou geef je altijd een onvergetelijke belevenis voor één, twee of meerdere personen. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. In totaal heeft GiftForYou meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen!

De verschillende beleveniscadeaus variëren in thema, van culinair, overnachten, actief & cultureel tot beauty & wellness en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past!

De GiftForYou's op deze website zijn te koop bij Bruna, Primera, CIGO en The Read Shop. De belevenissen zijn ook via zakelijke afnemers en via deze website verkrijgbaar.

Ons team

Vanuit ons sfeervolle kantoor nabij het gezellige centrum van Haarlem werken wij met zo'n 35 enthousiaste collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij Wonderbox NL B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste beleveniscadeaus kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Want uiteindelijk is een herinnering het mooiste cadeau.

Bedrijfsnaam: WONDERBOX NL


Bedrijfsnaam:

WONDERBOX NL


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.