1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Certificering CO2-prestatieladder, duurzaam ondernemen! in Heerhugowaard

11 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Heerhugowaard
Soort werk: Administratief
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wat ga jij doen in deze stage;

Breng jij ons naar een hoger niveau en leer jij alles over de CO2-prestatieladder.

Wij hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Tevens hebben we ook regelmatig te maken met aanbestedingen op bestekken van de overheid waarin duurzaam en maatschappelijk verantwoord een steeds grotere rol gaan spelen. Wij willen graag trede 5 behalen op de CO2-prestatieladder.

Jij moet je verdiepen in de CO2-prestatieladder. En hebt een grote rol bij het behalen bij het CO2-prestatieladder certificaat trede 3 en de voorbereiding voor trede 5. (helaas moet er tussen deze twee stappen minimaal een 1/2 jaar zitten).

Ons bedrijf houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties en verkeerslantaarns.

Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders; gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Wij werken met 16 enthousiaste collega’s. We zullen er voor zorgen je goed begeleid wordt en genoeg ondersteuning krijgt!


Vereisten

Omschrijving stageopdracht:

Tijdens deze stage zal jij je moeten verdiepen in onze CO2-footprint.

Zie de website van SKAO. We hebben een basis CO2-footprint (sinds 2011), deze zal geactualiseerd moeten worden. Tevens zal het certificaat gehaald moeten worden voor de CO2-prestatieladder trede 3, en er zal een goede voorbereiding moeten komen voor trede 5. Aan jou de taak om te bepalen welke informatie vergaard moet worden, welke processen in het managementsysteem moeten worden aangepast en aangevuld om het certificaat binnen te halen. Je zal ook bij de externe audit voor deze certificering aanwezig zijn!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen. Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.