800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht programmeren met Angular bij ICT-bedrijf in regio Alphen aan den Rijn

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Alphen aan den Rijn
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage


Afstudeeropdracht richting programmeren met Angular bij ICT-bedrijf

Studeer jij momenteel in de richting van ICT-programmeren en ben jij momenteel op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb je kennis van programmeren met Angular en lijkt het je daarnaast leuk om bij een ICT-bedrijf stage te lopen? Dan is dit innovatieve ICT-bedrijf op zoek naar jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een afstudeerder richting back-end programmeren die gaat werken met het framework Angular. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit ICT-bedrijf zoekt een programmeur die voor hen een opdracht op gaat pakken op het gebied van programmeren met Angular.

Als afstudeerder zul je werken met het framework Angular. Dit houdt in dat je dus daarin back-end gaat programmeren met JavaScript. Hoe de opdracht er concreet uit zal gaan zien, zul je overleggen met het bedrijf. Hierbij zal er rekening gehouden worden met jouw interesses en wensen en met de behoefte van het bedrijf. Daarnaast biedt het bedrijf uitstekende begeleiding, zodat je de opdracht succesvol zult afronden!

De organisatie is een ICT-bedrijf uit regio Alphen aan Den Rijn dat gespecialiseerd is in techniek en het bouwen van grote websites, webshops, webapplicaties en apps voor klanten. Ze hebben een zeer goede ICT-begeleiding binnen de organisatie. Verder zijn ze optimaal betrokken en heerst er intern een fijne sfeer.

Vacaturenummer: 3479


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Informatica
  • HBO Embedded Software Development
  • HBO Industrial Automation
  • HBO Informatiebeveiliging
  • HBO Technische informatica

 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Alphen aan den Rijn

Afstudeeropdracht student Bouwkunde bouwkundig renovatiebedrijf
Almelo
Organisatietalent met passie voor (online)teksten en social media
regio Alphen aan den Rijn
Content Marketing Stage
Hazerswoude-Rijndijk
Social media marketeer
Hazerswoude-Rijndijk
Commerciële Verkoopstage
Hazerswoude-Rijndijk

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.