739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage back-end programmeren PHP, Javascript en MySQL in Amsterdam

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage back-end programmeren PHP, Javascript en MySQL

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een jong en innovatief bedrijf? Lijkt het jou leuk om je tijdens je afstuderen bezig te houden met programmeren in PHP, JavaScript en MySQL? Spreekt het jou daarnaast aan om bij een softwarebedrijf stage te lopen? Zoek dan niet verder, want bij dit innovatieve bedrijf in het hartje van Amsterdam zijn ze op zoek naar back-end afstudeerders. Zou je graag hiervoor in aanmerking willen komen? Laat het dan aan ons weten door jouw cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit bedrijf maakt een grote ontwikkeling door, omdat ze aan het groeien zijn. Om deze reden zijn er projecten ontstaan richting back-end programmeren die opgepakt moeten worden. Om dit goed uit te laten voeren zijn ze op zoek naar een afstudeerder die zich hiermee bezig gaat houden.

Bij dit bedrijf wordt er voornamelijk geprogrammeerd in de talen PHP, JavaScript en MySQL. Tijdens deze afstudeerstage krijg je de volledige vrijheid om zelfstandig een opdracht op te pakken. Hierbij moet je denken aan één van de volgende projecten:
- Applicatiebeheer
- Proces automatiseren
- Test framework maken
- Database modellen
- Dashboard ontwikkeling

De Begeleiding voor jouw afstudeeropdracht zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Het bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam en heeft een jong en professioneel team. Het bedrijf houdt zich bezig met het maken van eigen ontwikkelde software, die klanten kan gaan helpen bij het inzicht krijgen in hun marketingactiviteiten.

 

Vacaturenummer: 1164

 


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
 • HBO Bestuurlijke informatiekunde
 • HBO Human Technology
 • HBO Informatiekunde
 • HBO Mens en informatiekunde
 • HBO Multimedia Design and Development
 • HBO Telematica
 • HBO Informatica 
 • HBO Embedded Software Development
 • HBO Industrial Automation
 • HBO Informatiebeveiliging
 • HBO Technische informaticaInteresse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.