788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage WO IT/Chemie/WTB/Elektro in Haarlem

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
ICT
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage WO IT/Chemie/WTB/Elektro richting thermische energie

Studeer jij IT, Chemie, WTB of Elektro op WO-niveau en ligt jou interesse in de thermische energie? Dit innovatieve technische bedrijf uit Haarlem zoekt een gemotiveerde technische WO-afstudeerder die kan core programmeren. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie.

Dit innovatieve technische bedrijf werkt met verschillende multinationals en zijn een grote speler in de energieverwerking. Ze bieden een WO-afstudeerder de unieke kans om bij hen een afstudeeropdracht te schrijven.

Als afstudeerder ga je aan de slag met meetprogramma's en de de gegevens die hieruit komen. Je zult nauwkeurig analytisch moeten kunnen werken waarbij ook een stuk core-programmeren bij komt kijken. Ze verwachten dan ook een hoog niveau van analytisch denken en affiniteit met thermische energie.

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding. Ze hebben ervaring met stagiaires en gaan graag met jou in gesprek over jouw interesse en vaardigheden zodat jij een afstudeeropdracht op maat krijgt.

Je komt te werken in een omgeving waar technische en commerciële aspecten van belang zijn. Er wordt samengewerkt met specialistische bedrijven (multinationals) aan uitdagende en inspirerende projecten in binnen en buitenland. Hoge integriteit, flexibiliteit en innovatie staan hoog in het vaandel.

Vacaturenummer: 3894


Vereisten


Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • WO Elektrotechniek
  • WO Technische Natuurkunde
  • WO Werktuigbouwkunde
  • WO Aardwetenschappen & Milieukunde
  • WO Milieukunde
  • WO Scheikunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Universitair
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij de oprichter ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. De oprichter is begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.