737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht in C# bij innovatief softwarehuis in Nijmegen

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Nijmegen
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht in C# bij innovatief softwarehuis

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht in C# bij een zeer innovatief softwarebedrijf in Nijmegen? Bij dit bedrijf kun je een zeer mooie opdracht oppakken. Lees nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een mooie opdracht in C# wilt gaan oppakken!

Er zijn verschillende opdrachten mogelijk. Een van de mogelijkheden is een opdracht richting het ontwikkelen van een intern monitoring systeem. Verder is het ook een optie om een module te bouwen van een bestaande applicatie. Dit zijn slechts een paar opties, maar in overleg met het bedrijf kun je de best passende afstudeeropdracht voor jou formuleren.

Binnen de organisatie werken veel programmeurs, zowel op hbo als op wo niveau. Ze werken altijd met de nieuwste technologieën binnen .NET/C# en ze hebben veel ervaring met goede begeleiding van afstudeerders. Mocht je het erg goed doen tijdens je afstudeeropdracht, dan is de kans zeer groot dat je een baan aangeboden krijgt. Kortom, een erg leuke en fijne plek om te gaan afstuderen.

Het is een innovatief softwarehuis in Nijmegen met veel bekende en aansprekende klanten. Er heerst een fijne, informele cultuur en er is veel aandacht voor begeleiding.

Vacaturenummer: 3249


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies:

  • HBO Informatica
  • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
  • HBO Bestuurlijke informatiekunde
  • HBO Human Technology
  • HBO Informatiekunde
  • HBO Mens en informatiekunde
  • HBO Multimedia Design and Development
  • HBO Telematica

Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.