739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende afstudeeropdracht richting applicatieontwikkeling in Utrecht

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Uitdagende afstudeeropdracht richting applicatieontwikkeling in C#/PHP

Volg jij momenteel een opleiding in de richting van ICT en heb je ervaring met programmeren in C# en PHP? Lijkt het jou interessant om een opdracht op te pakken in de richting van applicatieontwikkeling? Dan is deze organisatie op zoek naar jou! Dit bedrijf in Utrecht heeft voor de aankomende periode verschillende plekken beschikbaar voor IT afstudeerders. Lijkt het jou leuk om bij deze organisatie jouw afstudeeropdracht uit te voeren? Reageer dan zo snel mogelijk met jouw CV en motivatie!

Dit bedrijf is een van de grootste webshops van Nederland. Zij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en daardoor zijn er verschillende processen op de IT afdeling onder druk komen te staan. Hierdoor zijn er leuke opdrachten beschikbaar voor een IT afstudeerder.

Als afstudeerder binnen dit bedrijf krijg jij de kans om de huidige applicaties te analyseren en te kijken waar de knelpunten liggen. De oplossingen die jij bedenkt ga jij uiteindelijk ook implementeren. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt in C# en PHP, het is dan ook belangrijk dat jij hier ervaring mee hebt.

Als afstudeerder heeft dit bedrijf jou naast leuke opdrachten ook doorstroommogelijkheden te bieden. Het is belangrijk dat jij ervoor openstaat om na jouw afstudeertraject door te stromen. Daarnaast kan je rekenen op goede begeleiding vanuit de organisatie.

Dit bedrijf is een van de grootste webshops in Nederland en zij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. Intern heerst er een goede sfeer waarin iedereen voor elkaar staat. Kortom, een goed bedrijf voor jouw afstudeerstage!

Vacaturenummer: 4530


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies:

  • HBO Informatica
  • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
  • HBO Bestuurlijke informatiekunde
  • HBO Human Technology
  • HBO Informatiekunde
  • HBO Mens en informatiekunde
  • HBO Multimedia Design and Development
  • HBO Telematica

Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.