739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage voor PHP developer bij entertainment organisatie in Regio Vlissingen

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Vlissingen
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeer)stage voor gedreven PHP developer bij groeiend entertainment bedrijf

Volg jij een ICT of Informatica opleiding en wil jij je verder ontwikkelen op het het gebied van PHP development? Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame derde- of vierdejaarsstage en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een snelgroeiend, vooruitstrevend bedrijf? Dit bedrijf is een grote speler in de entertainmentindustrie en is gevestigd in de regio van Vlissingen. Momenteel zijn ze op zoek naar een (afstudeer)stagiair die het leuk vindt om meer te leren over PHP development. Wil jij samenwerken met gedreven professionals en beschik jij over kennis van PHP? Lees dan snel verder, want dan is dit iets voor jou!

Deze organisatie is de laatste tijd hard gegroeid en ze zijn daarom gaan uitbreiden. Om het team te versterken zijn ze momenteel op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die zich bezig wil gaan houden met PHP development.

Als meewerkstagiair zal je mee gaan lopen op de afdeling Software Development. Samen met de andere programmeurs ga je werken aan verschillende webapplicaties en modules. Doordat je nauw samenwerkt met ervaren developers, kan je hier zeker veel leren!

Als afstudeerder kun je, samen met het bedrijf, een interessante en complexe opdracht formuleren. Deze zal gericht zijn op PHP development, maar de precieze afbakening zal je in samenspraak met het bedrijf vaststellen. Op deze manier kan er gekeken worden naar de behoeftes van het bedrijf, maar ook naar jouw eigen wensen.

Je komt terecht op de afdeling Software Ontwikkeling, waar innovatie en werken met moderne technieken centraal staat. Er wordt gewerkt aan verschillende projecten en ze werken nauw samen met andere afdelingen. Uiteraard is er goede begeleiding op HBO niveau aanwezig en mocht je als afstudeerder de opdracht succesvol afsluiten, is er ook een kans dat je meteen kan doorstromen in een leuke startersfunctie.

Dit bedrijf, gevestigd in de regio van Vlissingen, is een grote speler in de entertainmentindustrie. Ze zijn online erg actief en hebben vestigingen in meerdere landen. Het is een jong en dynamisch bedrijf, waarbinnen een informele en fijne werksfeer heerst. Als jij wil werken bij een snelgroeiend bedrijf met internationale ambities, reageer dan snel met je CV en motivatie!

Vacaturenummer: 4041


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies:

  • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
  • HBO Bestuurlijke informatiekunde
  • HBO Human Technology
  • HBO Informatiekunde
  • HBO Mens en informatiekunde
  • HBO Multimedia Design and Development
  • HBO Telematica
  • HBO Informatica 


Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Vlissingen

Bookingsmanager gezocht door heel Nederland!
Vlissingen
Bookingsmanager
Vlissingen

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.