799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Sales in Amsterdam

6 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stage Sales

Volg jij een hbo-opleiding op het gebied van commerciële economie? Zijn sales en verkoop jouw ding? Voor onze afdeling Accountmanagement zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste stagiair(e).

Wie zijn wij?

De afdeling Accountmanagement bestaat uit jonge, enthousiaste mensen. Naast het verbreden en onderhouden van nieuwe relaties, richten zij zich op het (telefonische) contact met bestaande klanten. In beide gevallen streven zij naar een optimale klanttevredenheid. Zo levert het team dagelijks een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie.

Beschikbare stageopdrachten

Op de afdeling Accountmanagement hebben wij de volgende stages beschikbaar:

Afstudeerstage

Tijdens deze afstudeerstage ga je op zoek naar tools voor het optimaliseren van onze leadgeneratie. Hoe kunnen onze accountmanagers effectiever kwalitatieve leads genereren?

Meeloopstage

Je gaat het team ondersteunen bij het genereren van new business op het gebied van cloud en managed hosting. Zo help je mee bij het werven van nieuwe klanten, en onderhoud je contact met bestaande klanten. Ook denk je mee op het gebied van sales- en marketingcampagnes.

Op basis van de eisen van je opleiding en de wensen van de afdeling bepaal je samen met je stagebegeleider de specifieke invulling van jouw stage.

Zelf een goed idee?

Heb je zelf een goed idee voor een stageopdracht of afstudeeronderzoek op de afdeling Accountmanagement? Ook dan maken we graag kennis met jou!


Vereisten

Wie zoeken wij?

Je volgt een opleiding op het gebied van commerciële economie (of een soortgelijke studie). Je werkt zelfstandig en resultaatgericht. Je hebt een klantgerichte instelling en overtuigingskracht. Je bent innovatief en proactief. Tot slot heb je affiniteit met IT.

Stage lopen

Stage lopen: dat betekent je opgedane kennis in de praktijk brengen en je skills verder ontwikkelen bij één van de grootste hostingproviders van Nederland. Naast Amsterdam Centraal, met een prachtig uitzicht over het IJ. Je werkt met grote hoeveelheden data: 810.000 domeinnamen, 82.000 websites en meer dan 280.000 klanten. Uiteraard onder professionele begeleiding van een expert in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een enthousiaste club met jonge, gedreven mensen. Vakidioten en geeks, die hard werken, maar vooral ook veel plezier maken. Work hard, play hard!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een veelzijdige internetprovider die ruim 18 jaar aan de weg timmert. Van een kleine onderneming zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbaar internetbedrijf. Inmiddels hebben wij rond de 120 medewerkers in dienst en is het aantal particuliere- en zakelijke klanten gestegen tot ruim 280.000. Ondanks deze groei is er nog altijd een informele werksfeer met aandacht voor de persoonlijke en professionele groei van haar medewerkers. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam, naast het Centraal Station, aan het IJ.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Let op:

Er hebben al veel kandidaten op deze vacature gesolliciteerd. Weet je zeker dat je wilt solliciteren?

Tip: Bekijk ook deze vergelijkbare stages:
Zoek meer soortgelijke stages

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.