851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Enthousiaste stagiaire mobile marketeer gezocht! in Amsterdam

7 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Inkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil je werken in een snel groeiend, ondernemend en jong bedrijf in de online marketing branche? Kom dan ervaring opdoen bij ons, een performance based marketing bureau in hartje Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en app marketing en werkt voor klanten zoals Zalando, Centraal Beheer Achmea en Thuisbezorgd.

 

Jouw stageplaats?

Als stagiaire mobile marketeer ondersteun je de (mobile) user acquisition manager.

Als mobile marketeer ben je de onmisbare schakel in het succesvol maken van app campagnes zoals het genereren van zoveel mogelijk kwalitatieve app downloads. Je zorgt dat doelstellingen in aantallen en marge worden behaald door proactief verkeer in te plannen met publishers en via eigen mediabuying platformen. Je gaat cijfers analyseren om zo campagnes te optimaliseren en het maximale resultaat te behalen voor de adverteerder. Je leert alles over app marketing, komt te werken in een gedreven en enthousiast team en komt met alle facetten van de organisatie in aanraking. Genoeg ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling! Meer willen weten over Appstore optimalisaties (ASO) ? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met je positieve, zelfstandige en ‘self learning’  houding, analytische skills en doelgerichtheid, zorg je voor het optimale resultaat voor alle partijen. We zijn een erkend leerbedrijf.

 


Vereisten

  • Je volgt een Hbo studie, bij voorkeur in de richting marketing, sales, business development, communicatie, economie, bedrijfskunde of nieuwe media

  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal

  • Communicatief sterk

  • Pro-actief, positief,  energiek, hands-on mentaliteit

  • Herkent zich sterk in onze kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, vrolijkheid en verbetering

  • Pre is affiniteit met online marketing en/of affiliate marketing
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wat we doen

Op zoek naar meer leads of app downloads? We zijn een creactive performance marketing bureau in Amsterdam. Conversie en ROI staan bij ons hoog in het vaandel. Met veel plezier helpen we A adverteerders , zoals Kijkshop, Zalando en Centraal Beheer Achmea bij het bereiken van hun groeidoelstellingen. Dit betekent meer nieuwsbrief inschrijvers, terugbelafspraken, mobiele app downloads en registraties.

Waarom we het doen

‘’Our work makes you smile’’ dat is onze missie! Blije consumenten, blije publishers en een glimlach bij onze adverteerders. Ons team als verbinder voor deze partijen met een continue streven naar optimale resultaten. Kom in contact met je doelgroep en betaal alleen voor daadwerkelijke resultaten. Kosten worden berekend op basis van clicks, leads, calls, installs en sales.

Hoe we het doen

Wij vertalen adverteerders doelen in online campagnes, die continu worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Onze campagnes zijn responsive, creatief, overtuigend en effectief. We maakt gebruik van ons wereldwijde netwerk, dat door middel van alle mogelijke kanalen doelgericht verkeer kan leveren. Inclusief e-mail, mobiel, affiliate, social, display en gaming.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.