1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage: Financieel assistent bij een Online Marketing bureau in Amsterdam

14 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Financieel / Economisch
Administratief
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Doe kennis en ervaring op die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen!

Cijfers zijn zolang als jij je kan herinneren al jouw ding. Je weet niet waarom, maar je bent er gewoon goed in. Je vindt het heerlijk om de cijfers in te duiken en verbanden te zoeken. Dus ben je een economische studie gaan volgen. En nu is het tijd voor je stage. Tijd om te ontdekken hoe de financiële administratie bij een internationale organisatie eruit ziet. Niet bij zo’n 3-delig-pak-organisatie. Nee bij een leuk, jong dynamisch online marketing bedrijf!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om in korte tijd alles te weten te komen over de financiële & administratieve processen binnen een internationaal bedrijf. De afdeling is het hart van de organisatie waar alle betaalstromen samenkomen. Daarnaast krijg  je ook een kijkje in de keuken bij de nieuwste vormen van online marketing.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Binnen een internationale, dynamische organisatie hebben we natuurlijk heel veel financiële controles, processen en systemen. Bij al deze processen zal jij ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het facturatieproces. Jij bent een super belangrijke schakel binnen het proces door te zorgen dat alle klanten goed in ons systeem staan, dat de juiste commissies berekend worden of met een handomdraai een specificatie uitgedraaid is.

Doordat je ondersteund in al deze processen, kan jij ons precies vertellen welke processen verbetert kunnen worden. En nog belangrijker: van jou krijgen we graag het advies hóe deze processen verbetert kunnen worden. Is je advies briljant? Dan mag je het ook nog eens uitvoeren.

Waarom werken bij ons?

Van stagiair tot directeur: bij ons zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven.

Begin je bij ons, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 3 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je ons als bedrijf super goed kennen! Want je moet wel eerst onze business snappen om onze financiële processen te kunnen snappen!

Wat bieden we (nog meer)?

  • Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby.
  • Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo!
  • Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Wij geven jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij).
  • Een stagevergoeding van €500,- per maand.

Vereisten

Wie ben jij?

Bij ons hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Je neemt niet alleen initiatief, maar je zorgt ook vooral dat de shit gedaan wordt. Met een goed resultaat uiteraard. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Je weet dat dat bij cijfers alles draait om nauwkeurigheid. Een komma verkeerd en je hele rapport is verloren, daarom controleer jij alles 2 keer en ben je super nauwkeurig.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Er administratieve-werkervaring op je cv prijkt. Denk hierbij aan een boekhoudkundig bijbaantje.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.

Wij reageren alleen als je een oprechte motivatiebrief hebt geschreven waarin je kunt benoemen waarom je bij ons wilt komen stage lopen en je een compleet CV hebt. 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Ieder half jaar (september of februari)
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.