790 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Phoenix zoekt Backend stagiaire! in Amsterdam

16 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Backend Developer Stagiaire

Word jij enthousiast van het ontwikkelen van nieuwe, revolutionaire tools maar ook van samenwerken in een klein team en veel verantwoordelijkheid over je code? Vind jij het tof om met jouw skills meer dan 1.000 ondernemers te helpen om nog meer met hun business te knallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Wij leren ondernemers hoe zij meer online resultaat kunnen behalen. We bloggen, maken video's, geven trainingen, seminars en ontwikkelen onze eigen website software voor ondernemers. Wij zijn online een bekende naam in de markt maar offline zijn wij met een compact, creatief en jong team (10 FTE tussen de 20 - 30 jaar). Op ons kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier keihard gewerkt aan innovatieve marketing oplossingen. We geloven in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9 tot 5 mentaliteit en afgebakende functieprofielen.

Vind jij het belangrijk om elke dag met een big smile naar kantoor te komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, sporten met een Personal Trainer,  bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfsborrels, inspiratiesessies en event- en seminar bezoek en enzovoorts!

Wat ga je doen? Mensen omver blazen met Phoenix!

Naast kennisoverdracht (middels onze cursussen en binnen onze bruisende community) hebben wij onze eigen software ontwikkeld genaamd Phoenix.  Phoenix is een kant-en-klare tool (CMS) waarmee een ondernemer zonder technische kennis een professionele website op kan zetten die goed scoort in Google (SEO) en goede resultaten/leads/klanten (Conversie) oplevert. Op dit moment werken er meer dan 1.300 ondernemers met een Phoenix website.

Wij zijn op zoek naar versterking in de backend om onze software nog verder te optimaliseren en uit te bouwen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe, revolutionaire tools maar ook aan het integreren van externe API’s, betaalsystemen (PSP’s), affiliate software, splittest functies en het helpen optimaliseren van onze servers.


Vereisten

Wie zoeken wij ...

Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde Backend Developer om onze tools nog magischer te maken en daarmee nog meer ondernemers te helpen knallen met hun business. We werken met een klein team van absolute toppers die allemaal zwaar gemotiveerd zijn om onze software naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar iemand met een paar jaar werkervaring maar ben je net afgestudeerd en gemotiveerd om je in een rap tempo te ontwikkelen dan ben je ook meer dan welkom!

Het zou fijn zijn als je deze skills bezit ….

→ PHP

→ Unix / Bash

→ Laravel / Lumen

→ MVP / OOP

→ MySQL

→ Pre: Git(hub)

→ Pre: Vue.js

→ Pre: DevOps / Scalability

→ Pre: Ruby on rails

Bezit je ze niet allemaal maar heb je wel een enorme drive om een echte expert te worden? No worries! We bieden alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Life long learning is een van één van onze kernwaardes.

Wat bieden wij ...

→ Vergoeding: een goed salaris, reiskosten, een gloednieuwe Macbook en groeimogelijkheden. Je salaris groeit mee met je mate van verantwoordelijkheid.

→ Voedsel: een gevulde koelkast met gezonde voeding op kantoor maar ook vele leuke tentjes hier op de Amsterdamse grachten.

→ Vriendschap: een unieke sfeer op kantoor, vriendschap en samen reisjes maken vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

→ Vrijheid:  geen 9 tot 5 mentaliteit en geen vast aantal vakantiedagen. Je bepaalt zelf hoe je jouw weken in wilt delen. Thuiswerken toegestaan.

→ Verantwoordelijkheid: ervaar autonomie in jouw ‘stukje van de business’. Geen hokjescultuur! Wij bieden alle ruimte voor nieuwe ideeën, graag zelf :-)

→ Verruiming van geest: persoonlijke groei vinden wij essentieel. Wij stimuleren ontwikkeling in je vak maar op persoonlijk niveau.

→ Vestiging: ons mooie kantoor is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam, op een paar minuten loopafstand vanaf Centraal Station. In ons pand zitten meerdere toffe start-ups, genoeg leuke collega’s dus.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Januari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.