739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair Content & Copy writing in Groningen

5 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

(N) is op zoek naar een stagiair (praktijkstage Communicatie). We zoeken iemand die zich wil storten op het schrijven en samenstellen van nuttige en aansprekende content voor onze portals en landingspagina’s.

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die overtuigend en onderhoudend kan schrijven, zich ook wel kan redden met wat basis HTML, het grote plaatje overziet en nooit een deadline mist. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

(N) is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, E.ON, etc. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Daarnaast kun je erop rekenen dat we in jouw ontwikkeling investeren door je tijd en aandacht en serieuze opdrachten te geven. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we dit jaar onder anderen naar een wedstrijd van FC Groningen geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Zie je dit wel zitten? Reageer via de "Solliciteer direct"-button en laat ons weten waarom je bij ons stage zou willen lopen! 


Vereisten

Stagevergoeding: 250 euro per maand

Tafelvoetbal

Lekkere lunch

Informele kleding

Fijn team

Work hard, play hard
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1 september 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een online mediabureau in Groningen dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Hello Fresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.