1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HBO Juridische stage in Schijndel (Den Bosch)

21 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Schijndel (Den Bosch)
Soort werk: Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk
Branche: Fiscaal | Juridisch
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Werk jij liever niet bij een formeel, hiërarchisch en stoffig advocatenkantoor, waar je wordt ingezet om advocaten van koffie te voorzien? Werk jij liever in een leuke werkomgeving met korte lijntjes waarin jij als stagiair(e) wordt gewaardeerd? Voeg je dan bij ons en je bent een volwaardig lid van ons jonge team van juristen en stagiaires.

Je zal je bij ons voornamelijk bezighouden met het opstellen van bezwaarschriften namens burgers tegen (WOZ-)besluiten van gemeenten, klantencontact en contact met de wederpartij (gemeenten) via de mail. Je verwerkt je activiteiten in ons geavanceerde klantensysteem waarmee je ook de bezwaartermijnen voor de cliënten bewaakt. Tijdens je stage zal je een keer namens een cliënt het woord voeren in een (telefonische) hoorzitting met de wederpartij. Ook mag je een keer meegaan naar een beroepszitting bij de Rechtbank als je dat leuk vind.

Uit voorgaande blijkt wel dat je bij ons vrij veel verantwoordelijkheid krijgt, maar wees gerust deze verantwoordelijkheid wordt in goede banen geleid door ons. Je wordt niet in het diepe gegooid. Wij zijn een klein team en het is mede daarom bij ons erg laagdrempelig om vragen te stellen. Er zijn geen domme vragen. Wij nemen graag de tijd om uitleg te geven en kunnen ons goed verplaatsen in de stagiair(e).

Voorgaande stagiaires hebben allen een hoog cijfer gehaald en hadden geen spijt dat zij het avontuur bij ons zijn aangegaan.

De bushalte is minder dan 2 minuten lopen. De bus brengt je binnen een half uur naar het centraal station in Den Bosch of in drie kwartier naar het centraal station in Eindhoven. Ook rijden er bussen naar andere omliggende plaatsen. De auto kun je gratis parkeren voor het kantoor. In de pauze kun je direct om de hoek winkelen, naar de supermarkt gaan of een lekker broodje halen bij de bakker terwijl je geniet van de voorjaarszon.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200 per maand.

Je kunt tot en met 31 januari 2019 op deze functie solliciteren.


Vereisten

- verantwoordelijkheidsgevoel;

- accuraat;

- teamspeler;

- volgt een juridische opleiding;

- geïnteresseerd in het bestuursrecht.

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooruitstrevend en professioneel bedrijf, waar je de Brabantse gemoedelijkheid zeker zal proeven. Ons bedrijf is erg modern, zeker binnen de juridische branche. Er heerst een samenhorige, open en informele bedrijfscultuur. Bij ons weet je zeker dat je een fijne en leerzame stageperiode tegemoet gaat. Dit heeft er onder meer mee te maken dat er bij ons alleen jonge mensen werken, waardoor iedereen meer op één lijn zit en je, je zeker op je gemak zal voelen.

Wij houden ons bezig met bezwaar- en beroepsprocedures tegen WOZ-beschikkingen van met name woningeigenaren. Dit is een specialisatie binnen het bestuursrecht.

Momenteel zijn wij in Schijndel gevestigd. In de toekomst verhuizen wij naar Den Bosch. Het is nog niet duidelijk of dit al tijdens je stageperiode zal gebeuren.

Bedrijfsnaam: Kosteloosbezwaar.nl


Bedrijfsnaam:

Kosteloosbezwaar.nl


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Stage marketing/PR software promotie
's-Hertogenbosch
Stage bij Notaris
Tiel

Stages in de omgeving van Schijndel (Den Bosch)

Stage Blockchain voor inkoop
Vught
Stage online marketing (inbound marketing)
Veghel

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.