1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) Content & Social Media in Utrecht

24 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Blogs schrijven, Facebook posts maken, tweets bedenken, meewerken aan events en campagnes, advies geven over hoe Ons bedrijf nog meer online succes kan boeken en ga zo maar door. Iets voor jou?

Kom dan stage bij ons lopen!

Aan de slag met ambitieuze oplossingen voor een duurzamere wereld. Dat is waar het bij Ons bedrijf  om draait. Wij zijn een onafhankelijke maatschappelijke organisatie in Utrecht. Samen met bedrijven, overheden en burgers zorgen wij ervoor dat duurzame keuzes gemakkelijk, leuk en voordelig zijn. Zo werken wij met hart en hoofd aan grote klimaat- en milieuwinst. Onze focus ligt daarbij op schone energie, slimme mobiliteit en duurzaam voedsel. Wij zijn daarvoor op zoek naar een stagiair voor zes maanden.

Wat ga je doen?

Wij zijn momenteel op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om content te maken over uiteenlopende (duurzame) onderwerpen en interesse heeft in social media. Je vindt het leuk om na te denken over hoe je de betrokkenheid van onze do(e)nateurs verhoogt. Je bent zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig en enige interesse in duurzaamheid is ook fijn.

Je komt terecht in team Marketing. In dit team heeft ieder met een eigen expertise meewerken aan alle campagnes en acties van Ons bedrijf  én het contact onderhouden met onze community. Na je stage heb je een goede praktijkervaring binnen een professionele en duurzame organisatie. 


Vereisten

Informatie

Wij bieden jou een dynamische, bruisende en professionele stageplek waar je samen met enthousiaste collega’s mooie resultaten kunt bereiken. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht en is ook met het OV goed te bereiken. Je kunt vanaf februari beginnen (of in overleg eerder).

Ben je nog niet overtuigd? Onze oud-stagiaires hebben 11 redenen waarom stage lopen bij Ons bedrijf zo leuk is op een rijtje gezet.

Stagevergoeding: €250
Start: Februari(of in overleg)
Duur: 6 maanden
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Vanaf februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een onafhankelijke maatschappelijke organisatie in het centrum van Utrecht die zich met hart en ziel inzet voor een duurzame en gezonde leefomgeving. Onze focus ligt op schone energie, slimme mobiliteit en duurzaam voedsel. Wij hebben het CBF-keur voor goede doelen.

Bedrijfsnaam: Natuur & Milieu


Bedrijfsnaam:

Natuur & Milieu


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.