799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Cosmetica productie assistent in Rijsbergen

23 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijsbergen
Soort werk: Chemisch / Farmaceutisch
Logistiek / Distributie / Magazijn
Productie
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: € 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

De productie assistent er is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van zijn of haar toegewezen taak. De taak kan per dag verschillen, daar er gewerkt wordt met roulerende taken in wisselende samenstelling binnen het team. Secuur werken en het leveren van goede kwaliteit is belangrijk. De bewerking gebeurt met grotere en kleine machines.Veiligheid staat bij ons op nummer 1. René Internationaal BV - BottleX voorziet haar werknemers van werkkleding. Vereisten


- Veiligheid gaat in de productie boven alles, daarom is het erg belangrijk dat de veiligheidsrichtlijnen worden toegepast! Voor jouw veiligheid en die van je collega.
- Samenwerking is erg belangrijk, help elkaar wanneer nodig, wissel de werkzaamheden af. Als team bereik je meer.- Collegialiteit gaat ‘natuurlijk’ hand in hand met samenwerking. Een prettige werksfeer op de werkvloer is essentieel voor prettige werkdagen. - Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor dingen zoals een nette en geordende werkplek, maar ook het leveren van goede kwaliteit.
- Waar gewerkt wordt, krijg je altijd te maken met deadlines, dit gaat gepaard met vlotheid in het werktempo.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Distributie / Transport & Logistiek
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-1-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Whitelabel is een onderdeel van René Internationaal – BottleX private label manufacturing. BottleX houdt zich bezig met R&D (resource and development), NPD (new product development) en productie van cosmetica. Hier hebben we jaren lang ervaring en strikte kwaliteitseisen. BottleX is lid van de Nederlandse Cosmetica vereniging en werkt “volgens cosmetica richtlijn (76/768/EEG)”. Whitelabelpodium levert gepersonaliseerde cosmetica producten. In tegenstelling tot private label, kun je hier in kleine aantallen bestellen en wel vanaf 24 stuks. Op deze manier kun je starten met het voeren van je eigen merk zonder al heel veel te investeren in grote aantallen. In 2007 hebben we ons eigen merk gelanceerd en kregen we steeds vaker de vraag om private label te leveren maar dan in bescheiden aantallen, zonder dat dit afbreuk zou doen aan een excellente kwaliteit. Dat idee hebben we uitgewerkt in een concept en hieruit is WhiteLabelPodium ontstaan. Daardoor kunnen kappers, apotheken, schoonheidssalons etc. hun eigen merk voeren zonder de verplichting om grote aantallen af te nemen. Een gepersonaliseerd product is al mogelijk vanaf 24 stuks. Vakbekwame designers helpen jou met het label en zetten jouw wensen om in een prachtig en functioneel Een bedrijf waar elke dag dynamiek is, wil jij je talenten op een hoger niveau tillen solliciteer dan naar één van de vacatures.

Bedrijfsnaam: Rene Internationaal BV - BottleX


Bedrijfsnaam:

Rene Internationaal BV - BottleX


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.