788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Junior Resourcer | Erkend voor opleiding HRM & Intercedent in Amsterdam

3 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Personeel en organisatie
Administratief
Branche: Uitzendorganisatie
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als community builder/ resourcer ben je bezig met activiteiten om onze consultants te ondersteunen. Denk hierbij aan het vinden en selecteren van de beste mensen voor onze klanten, in kaart brengen van specialisaties in de IT markt, presenteren van marktgerelateerde informatie, meedenken met online marketing werkzaamheden en behandelen van vraagstukken voor het bereiken van onze doelgroep. Hierdoor kun jij echt helpen een impact te maken in de IT Nederlandse markt en help je ons verder te groeien!

Volg jij dus een opleiding HRM of commercieel medewerker/ intercedent aan het MBO? reageer dan nu op deze vacature!

Wij zijn een erkend werk en leerbedrijf. Voor de bovenstaande opleidingen zijn wij uiterst geschikt voor kandidaten die graag in de werving en selectie sector willen duiken. 


Vereisten

Wat wij vragen:
  • Je volgt de opleiding MBO niveau 4 intercedent, accountmanager / hrm BOL of BBL
  • Momenteel op zoek naar een stage of binnenkort
  • Ondernemers mindset, energiek en bereid om te leren
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent bereid om in jezelf te investeren en resultaten in je carrière te boekenStagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: 3-12-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Drijvende kracht achter slimme innovatie in Nederland

De toepassingen (producten/diensten) van onze klanten zie je overal om je heen. Anno 2018 zitten wij midden in het informatie tijdperk. Bijna alles wat ons als mens verder brengt komt momenteel door slimme software. Denk maar eens aan leidende bedrijven zoals Apple, AirBNB, Amazon, Uber, Google. Waar zouden wij zijn zonder hun innovaties?

Wij zijn een specialistisch werving- en selectiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van de betere software engineers, voor klanten binnen het hogere segment van de software markt. Wij bemiddelen de mensen die aan het front staan van alle innovatie om ons heen. Het is een groeiende markt met ongekend veel potentie. Voor jou betekent dit volop carrière mogelijkheden en persoonlijke groei.

De oprichters behoorden tot de top 10 beste performers van de wereld bij een van de leidende internationale werving- en selectiebureaus. Zij zagen dat er behoefte was aan een veel persoonlijkere en meer inhoudelijke aanpak. Deze visie heeft in zeer korte tijd geleid tot groot succes. Daarom zoeken wij continue versterking! Bij een succesverhaal hoort uiteraard ook een werkomgeving van allure. Daarom tref je ons in een inspirerend kantoor bij de Amsterdamse 9-straatjes, vlak achter het Leidseplein.

Wat je vooral merkt is dat er een optimaal leer- en prestatieklimaat heerst. Bij ons is het niet alleen belangrijk dat jij goed wordt in je werk, maar juist ook dat je jezelf op persoonlijk vlak goed blijft ontwikkelen. Indien jij beschikt over een sterke drive en openstaat voor opbouwende feedback, dan kun jij jezelf hier enorm ontwikkelen. De klanten en je directe collega’s zijn immers de besten binnen hun werkgebied. Zoals je wel weet doen de beste bedrijven graag zaken met de beste specialisten!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.