897 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HBO - Stage Recruitment in Gouda

4 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Gouda
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij geïnteresseerd in recruitment, HR en marketing? Ben je sociaal, houd jij van aanpakken en zet jij jouw scherpe blik op processen efficiënt in? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage focus jij je op de stagiairs binnen BAM Infra. Er zijn jaarlijks ruim 350 studenten die stage lopen binnen BAM. Jij wordt hun aanspreekpunt. Met het brede netwerk dat je opbouwt binnen BAM ben jij verantwoordelijk voor de juiste match tussen stagiair en stageplaats. Je maakt deel uit van de afdeling Talent Acquisition. Zij adviseren onze HR-collega's en het lijnmanagement op het gebied van werven, selecteren en het aanstellen van toptalenten. 
 
Hoe ziet een dag als stagecoördinator bij BAM er uit? 
 

Je begint je werkdag lekker met een bak koffie of thee achter je bureau. Je bent constant in contact met studenten die een stage zoeken of vragen hebben over een vacature. Om die vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden ben je ook in contact met de Hiring Managers en de HR Business Partners van alle specialistische onderdelen van BAM Infra. Voor je een stagiair kan verwelkomen doorloop je een heel proces. Na de lunch in het bedrijfsrestaurant ga je in gesprek met de Hiring Manager om meer informatie te krijgen over de stageplek die beschikbaar komt. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven en publiceren van de vacature. Om de studenten te bereiken ga je BAM promoten als stagebedrijf tijdens evenementen en via Social Media. Ook sta je regelmatig met collega's een middag op een bedrijvendag van bijvoorbeeld een hogeschool. Als reactie op jouw vacature komen er sollicitaties binnen. Je gaat er even rustig voor zitten om CV's en motivatiebrieven te beoordelen. Soms zoek je telefonisch contact met een sollicitant om het een en ander toe te lichten. Denk je dat de student een match is voor de manager, dan draag je het profiel voor. Is de manager na een kennismakingsgesprek met de student akkoord, dan ga je alle gegevens verzamelen die nodig zijn om het contract op te stellen. Ook vraag je de ICT middelen aan om zo de instroom op tijd af te ronden (ook als daar spoed bij komt kijken). Het beste gevoel is natuurlijk als je de dag kan afsluiten met de juiste match tussen een stagiair en een manager binnen BAM Infra. Met jouw organisatietalent en oog voor verbeteringen zorg je er voor dat alle werkzaamheden georganiseerd zijn en het stagebureau optimaal functioneert!

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gezellige collega! Ben jij dat?
  • Ben je bezig met een hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of HRM? Studeer je iets anders, maar heb je wel interesse in recruitment? Neem contact op voor de mogelijkheden!
  • Hou je er van om zelfstandig te werken en veel verantwoordelijkheden te krijgen in je stage? (Ja écht!)
  • Herken je in jezelf een organisatietalent en heb je zin om dat aan ons te komen bewijzen?
  • Vind je het leuk om in contact te staan met veel verschillende partijen (een soort spin in het web)?
  • Je hebt een kritische blik en waar je denkt dat processen beter kunnen, geef je dit aan.
Herken jij je in het bovenstaande en ben je per januari/februari beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden waarin je minimaal 4 dagen in de week kan stagelopen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat maakt jou een echte BAM'er?
  • Je vindt het tof om bij een grote organisatie in de techniek te werken.
  • Je bent een harde werker, pro-actief en niet bang om een kritische vragen te stellen
  • Je vindt het geen probleem om koffie voor jezelf en jouw collega's te halen.

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen op de recruitmentafdeling van BAM Infra, een gezellige omgeving met leuke collega's waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende afdeling en wij stimuleren en faciliteren jou op alle mogelijke manieren om jouw leerdoelen te behalen. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding, laptop én telefoon.

Interesse?


Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Over ons

Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren. BAM's jaaromzet bedraagt ruim €6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Building the present, creating the future.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Zsm
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: BAM Infra Nederland


Bedrijfsnaam:

BAM Infra Nederland


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Office assistant
Zoetermeer
Financiële meewerkstage met een mooi uitzicht!
Rotterdam

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.