799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Sunshower in Amsterdam

26 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Technisch / Klusser / Monteur
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Technische Stagiaire Sunshower - Amsterdam
Ben jij de R&D stagiaire die graag het complete ontwikkeltraject van producten meemaakt? Gaat je interesse uit naar design en kwalitatief hoogstaande exclusieve producten? Heb je een technische achtergrond, houd je van aanpakken en uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Sunshower B.V. is heeft per semester twee plekken beschikbaar voor technische meeloop stagiaires. Je wordt betrokken bij ontwikkeling en de optimalisatie van verschillende modellen Sunshowers.

Bedrijf
Sunshower B.V. is een Nederlands bedrijf dat wellness producten voor onder de douche ontwikkelt, de zogenaamde Sunshowers. Sunshower is een apparaat dat zonlicht en infrarood geeft tijdens het douchen en gezond en aangenaam is in gebruik. Er zijn opbouw en inbouw modellen ontwikkeld, die voldoen aan de Europese regelgeving.

Productontwikkeling heeft de hoogste prioriteit binnen de organisatie. De producten worden geproduceerd bij een Sociale Werkplaats in Nederland. De Sunshowers worden hoofdzakelijk via badkamerspeciaalzaken vermarkt. Sunshower is een jonge dynamische organisatie (25 man) met een platte structuur waarbij een informele sfeer heerst.

Jouw eigenschappen?
Jij bent als technisch stagiaire praktisch en positief ingesteld. Je gaat doelgericht te werk, je bent handig en je houdt van uitdagingen. Jij bent gestructureerd, je durft initiatief te nemen en hebt oog voor detail. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Jouw werkzaamheden?
De technische stagiaire wordt actief betrokken bij het optimaliseren van de huidige producten en het (uit)ontwikkelen van nieuwe modellen en producten. Dit gebeurt door modellen te maken en uitvoerig te testen. Door service te doen bij klanten ben jij in staat om ontwerp en fabricage fouten te signaleren en op te lossen. Je bent bekend met SolidWorks, Illustrator en Photoshop, zodat je technische tekeningen kan inlezen en werkinstructies of gebruikshandleidingen kan aanpassen.

Wat wij bieden?
Sunshower biedt een uitdagende stage in een inspirerende omgeving waarbij met een hecht team exclusieve producten ontwikkeld worden.Vereisten

Functie eisen
• Je bent een enthousiaste teamplayer die graag actief aan de slag wil
• Voor deze stage ben je minimaal tweedejaars student en duurt je stage tenminste 14 weken
• Je beschikt over parate kennis van materialen en productietechnieken
• Je bent bekend met het bouwen van prototypes en het uitvoeren van metingen
• Je bent zelfstandig, pro actief, gestructureerd, creatief en flexibel
• Je werkt graag in een informeel dynamisch team
• Kennis van Solid Works en Photoshop
• HBO Niveau 
• Rijbewijs B

Herken je jezelf in het beschreven profiel en ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Reageer dan via dit plaform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel en motivatie t.a.v. Gerco / Sander.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg, informeer even!
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Sunshower B.V. is een Nederlands bedrijf dat wellness producten voor onder de douche ontwikkelt, de zogenaamde Sunshowers. Sunshower is een apparaat dat zonlicht en infrarood geeft tijdens het douchen en gezond en aangenaam is in gebruik. Er zijn opbouw en inbouw modellen ontwikkeld, die voldoen aan de Europese regelgeving. Sunshower heeft een sterke marktpositie bij high end badkamerzaken, maar heeft ook partners in projectontwikkeling, hotels, bungalow parken en spa’s. Het bedrijf biedt luxe, comfort en kwaliteit, maar staat vooral bekend om haar innovatieve producten waardoor de gebruiker meer kan genieten van haar quality time.

Bedrijfsnaam: Sunshower


Bedrijfsnaam:

Sunshower


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.