737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Web- en Grafisch Design met een luchtje! in Eindhoven

5 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Met een lekker luchtje dan wel!

Ben jij creatief, proactief en op zoek naar uitdagende stage als web- en grafisch designer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De webshops groeien en daarom zijn wij vanaf februari 2019 op zoek naar een stagiair die onze designer kan ondersteunen met het maken van mooie, sterke ontwerpen die binnen onze merkbeleving passen.
Als stagiair web- en grafisch design ondersteun je onze designer bij de realisatie van landingspagina’s, banners, slideshows, nieuwsbrieven en social media uitingen. Maar denk ook aan de grafische vormgeving van boekjes, flyers en posters. Je draait mee in een team van ongeveer 15 jonge, gepassioneerde collega’s die jou wegwijs maken en helpen om de kneepjes van het vak te leren.

De focus zal liggen op het ontwerpen van uitingen voor promotiecampagnes zelf, denk aan Valentijn, de zomersale en andere feestdagen en inhaakmomenten. Maar mag je ook aan de slag voor samenwerkingen met mooie merken zoals; Lancôme, Diesel, Paco Rabanne en Giorgio Armani.

Daarnaast hopen we op een proactieve houding waarbij je kritisch kijkt naar onze huidige uitingen om vervolgens met goede ideeën / verbeteringen te komen. Er is dus veel ruimte voor eigen inbreng en we zien graag dat mensen opbloeien en doorgroeien.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We gaan altijd voor het beste resultaat en zijn niet vies van een uitdaging.

Wij zijn op dit moment met 250.000 klanten in Nederland, België en Duitsland een gevestigde naam met veel potentie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en dat is ook de plek waar jij aan de slag zult gaan. Het eigen distributiecentrum ligt in Breda waar dagelijkse honderden pakketjes met liefde worden ingepakt en opgestuurd worden naar onze klanten. Daarnaast hebben we een fysieke winkel in Breda.

Recente ontwikkelingen

Recent is het ontwerp van de huisstijl en de website flink op de schop genomen door onze lead designer. Het resultaat hiervan is nu al terug te zien de site (beschikbaar in meerdere talen en valuta’s) en zal medio januari worden doorgevoerd op de site.

Tegelijkertijd is de nieuwe merkstrategie doorgevoerd door onze brand manager. Eén van de punten die hieruit is ontstaan, en die voor jou als designer van toepassing zal zijn, is ons maandthema. Iedere maand koppelen wij onze uitingen aan een gevoel / feeling. Iedere maand een nieuwe uitdaging die jouw creativiteit op de proef stelt!Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een gemotiveerde en creatieve student met een passie voor design (en je kan dit tonen aan de hand van eerder gemaakt werk)

 • Je hebt affiniteit met e-commerce en online marketing

 • Je bent leergierig en kunt zelfstandig werken

 • Je kunt jouw ontwerpen onderbouwen en verdedigen

 • Je wilt werk maken dat gezien wordt (door vele duizenden bezoekers per dag)

 • Je kunt werken met het Adobe pakket (minimaal met Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign)

 • Je wilt stage lopen binnen een gezellig en snelgroeiend bedrijf met een goede verhouding tussen prestatie en gezelligheid

Pre’s

 • Je hebt ook kennis van front-end development (HTML / CSS)

 • Je hebt ervaring met Magento

 

Over de stage

 • Locatie: ons hoofdkantoor in Eindhoven

 • Aanvang stage: februari 2019

 • Opleiding: HBO/WO

 • Periode: minimaal 20 weken

 • Aantal uren per week: 40 uur

 • Vergoeding: Nader overeen te komen

 • Kans op een (bij)baan na je stageperiode.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Parfumswinkel is een jong en snelgroeiend bedrijf, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We gaan altijd voor het beste resultaat en zijn niet vies van een uitdaging. Parfumswinkel is op dit moment met 250.000 klanten in Nederland, BelgiŽ en Duitsland een gevestigde naam met veel potentie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en dat is ook de plek waar jij aan de slag zult gaan. Het eigen distributiecentrum ligt in Breda waar dagelijkse honderden pakketjes met liefde worden ingepakt en opgestuurd worden naar onze klanten. Daarnaast hebben we een fysieke winkel in Breda.

Bedrijfsnaam: Parfumswinkel


Bedrijfsnaam:

Parfumswinkel


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.