921 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Commerciële Economie: verken jij het openstack landschap? in Alkmaar

13 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Alkmaar
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 600
Land: Nederland

Omschrijving stage

Voor FUGA, onze public cloud, zoeken wij voor de periode februari 2019 tot juli 2019 enthousiaste:

Stagiaires Commerciële Economie / Business Studies

of een soortgelijke opleiding/leerroute. Bij een succesvolle stage bieden wij uitstekende kansen op een interessante parttime bijbaan of een fulltime startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Dit ga je doen

Tijdens deze stage ga jij op onderzoek uit en duik jij in de wereld van hosting. Jij voert een analyse uit op ons huidige productportfolio en werpt een kritische blik op onze proposities. Daarnaast verken je het huidige (Nederlandse) hostinglandschap en onderzoekt waar de kansen liggen. Jouw input zal een belangrijke bijdrage vormen voor de verdere ontwikkeling van het productportfolio van FUGA.

Wil je van onze stagiaires zelf horen hoe het is om stage te lopen bij de Cyso Group? Check hier de blog van één van onze stagiaires: https://lnkd.in/gGKzUD7

Over Cyso Group

De Cyso Group bestaat uit drie verschillende hostingorganisaties, Cyso, Fuga en SQR. Cyso helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24x7 online te houden. Cyso is een dynamische managed hosting provider die kwaliteit, service en technische kennis hoog in het vaandel heeft staan. Fuga is de Nederlandse public OpenStack cloud en biedt IaaS oplossingen aan haar klanten. SQR is de jongste dochter en gespecialiseerd in shared hosting diensten, waaronder domeinnamen, webhosting, e-mail en SSL-certificaten.

Deze drie organisaties zorgen voor een grote variatie aan gebruikte technologie, actuele ontwikkelingen en verscheidenheid aan klanten. Werken bij de Cyso Group verveelt daardoor geen dag.

De organisatie bestaat inmiddels 20 jaar en is al die tijd geleid door dezelfde 3-koppige directie. Zij staan aan het roer van de inmiddels ruim 50 medewerkers tellende organisatie. De Cyso Group hecht veel waarde aan kennisdeling en de beste technische oplossingen. Daarom is de Cyso Group mede-oprichter van de DHPA, een samenwerking en kennisnetwerk tussen alle grote hostingpartijen van Nederland.


Vereisten

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige student Commerciële Economie of je volgt een soortgelijke opleiding. Je bent zeer pro-actief en ziet het als een uitdaging om je volledig in te graven in de wereld van hosting.

Je collega's zullen onder andere designers, marketeers, developers en support engineers zijn met een voorliefde voor cloudtechnologie. Binnen het Scrum team waarin je gaat werken staan kwaliteit en continue verbetering centraal. Vanwege onze snel veranderende omgeving is het belangrijk dat je goed met anderen kunt communiceren en samenwerken.

Dit krijg je ervoor terug

  • Stagevergoeding van € 600,- per maand
  • Flexibele werktijden
  • 10 vrije dagen per stageperiode van 20 weken
  • Veel vrijheid; jouw input wordt zeer gewaardeerd
  • Een uitdagende leer- en werkomgeving met uitstekende referenties voor je toekomstige carrière
  • Werken bij de leukste hostingprovider van Nederland!

En niet geheel onbelangrijk; Bij een succesvolle stage bieden wij uitstekende kansen op een interessante parttime bijbaan of een fulltime startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij helpen u succes te behalen door uw websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24/7 online te houden. We zijn een onafhankelijke en betrokken managed hosting provider die kwaliteit, betrouwbaarheid en technische kennis hoog in het vaandel heeft staan.

Bedrijfsnaam: Cyso


Bedrijfsnaam:

Cyso


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.