1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Multimedia & Communicatie in Alkmaar

15 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Alkmaar
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 600
Land: Nederland

Omschrijving stage

Voor de periode februari 2019 tot juli 2019 zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) of een soortgelijke opleiding. Jij gaat je bezighouden met de ultieme klantbeleving. Jij gaat online klantgedrag analyseren en op basis van deze data interfaces optimaliseren en/of redesignen. Bij een succesvolle stage bieden wij uitstekende kansen op een interessante parttime bijbaan of een fulltime startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Dit ga je doen

Als stagiair(e) ga je bij ons aan de slag in één van onze multidisciplinaire Scrum teams. Dat betekent dat jij gaat samenwerken met onder andere designers en marketeers. Maar ook developers en support engineers zullen deel uitmaken van dit Scrum team. Jij gaat voor de ultieme klantbeleving zorgen wanneer (potentiële) klanten onze websites en/of klantportalen bezoeken. Beschikbare data ga je analyseren gebruiken om conclusies te trekken. Hiervoor kun je gebruikmaken van onze huidige tools zoals Hotjar en Google Analytics (eigen inbreng qua tools is natuurlijk ook van harte welkom).

De volgende stap is het optimaliseren en/of redesignen van interfaces. De designs die jij maakt zullen worden opgepakt door de developers waarmee jij samenwerkt in jouw Scrum team. Tussentijds kijk jij kritisch of het gevoel dat jij wilt overbrengen ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt in de live versie.

Over Cyso Group

De Cyso Group bestaat uit drie verschillende hostingorganisaties, Cyso, Fuga en SQR. Cyso helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24x7 online te houden. Cyso is een dynamische managed hosting provider die kwaliteit, service en technische kennis hoog in het vaandel heeft staan. Fuga is de Nederlandse public OpenStack cloud en biedt IaaS oplossingen aan haar klanten. SQR is de jongste dochter en gespecialiseerd in shared hosting diensten, waaronder domeinnamen, webhosting, e-mail en SSL-certificaten.

Deze drie organisaties zorgen voor een grote variatie aan gebruikte technologie, actuele ontwikkelingen en verscheidenheid aan klanten. Werken bij de Cyso Group verveelt daardoor geen dag.

De organisatie bestaat inmiddels 20 jaar en is al die tijd geleid door dezelfde 3-koppige directie. Zij staan aan het roer van de inmiddels ruim 50 medewerkers tellende organisatie. De Cyso Group hecht veel waarde aan kennisdeling en de beste technische oplossingen. Daarom is de Cyso Group mede-oprichter van de DHPA, een samenwerking en kennisnetwerk tussen alle grote hostingpartijen van Nederland.


Vereisten

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige student Communication and Multimedia Design (CMD) of je volgt een soortgelijke opleiding. Voor jou staat maar één ding centraal en dat is bezoekers/klanten de ultieme beleving bezorgen. Jij wilt iedere drempel die zij tegenkomen wegnemen; een bezoek aan een website of klantportaal van ons moet voor hen een feestje zijn! Het zou awesome zijn wanneer je ervaring hebt met AB-testen, overweg kunt met Sketch en je het tof vindt om wireframes/flowcharts te maken om zaken te verduidelijken.

Je collega's zullen onder andere designers, marketeers, developers en support engineers zijn met een voorliefde voor cloudtechnologie. Binnen het Scrum team waarin je gaat werken staan kwaliteit en continue verbetering centraal. Vanwege onze snel veranderende omgeving is het belangrijk dat je goed met anderen kunt communiceren en samenwerken.

 

 Dit krijg je ervoor terug

  • Stagevergoeding van € 600,- per maand
  • Flexibele werktijden
  • 10 vrije dagen per stageperiode van 20 weken
  • Toegang tot (en werken met) de nieuwste cloudtechnologie
  • Een uitdagende leer- en werkomgeving met uitstekende referenties voor je toekomstige carrière
  • Werken bij de leukste hostingprovider van Nederland!

En niet geheel onbelangrijk; Bij een succesvolle stage bieden wij uitstekende kansen op een interessante parttime bijbaan of een fulltime startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Tijdens je stage bij de Cyso Group krijg je naast een algemene stagebegeleider, die het contact met je opleiding verzorgt, ook een operationele begeleider die zorgt voor de dagelijkse en praktische ondersteuning bij je werkzaamheden.

Interesse?

Ga jij zorgen voor de glimlach op het gezicht van iedere bezoeker/klant die onze websites en/of klantportalen bezoekt? Denk je dat jij je snel thuis zult voelen bij Cyso? Reageer dan snel!

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij helpen u succes te behalen door uw websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24/7 online te houden. We zijn een onafhankelijke en betrokken managed hosting provider die kwaliteit, betrouwbaarheid en technische kennis hoog in het vaandel heeft staan.

Bedrijfsnaam: Cyso


Bedrijfsnaam:

Cyso


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.