800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende en veelzijdige stage in Zuid Holland

2 september 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Zuid Holland
Soort werk: Recreatief / Sport / Toerisme
Commercieel / Verkoop
Horeca / Catering / Hostess
Onderwijs en wetenschap
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn een snelgroeiend evenementenbedrijf in bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. We opereren voornamelijk in Scheveningen, Den Haag en Rotterdam. We verzorgen 50 verschillende activiteiten zoals Expeditie Robinson, Wie is de Verrader (Mol), Escape Room en "Teambuilding Games". Wat kunnen wij jou bieden?

Je krijgt een uitdagende, leuke en leerzame HBO stageplaats waar je een kijkje kunt nemen in onze spreekwoordelijke keuken. Je zult aan de slag gaan als activiteitenbegeleider waarbij de mogelijkheid bestaat om snel door te groeien naar coördinator.

Maar het kan nog verder gaan, je zou daarnaast creatief aan de slag kunnen gaan om activiteiten te ontwikkelen, mee te werken aan het verwerken van klantaanvragen (adviserende rol, geen keiharde sales) en de dagplanning in orde te maken. Zo kun je alle facetten van een klantaanvraag van A tot Z doorlopen, afhankelijk van jouw stageopdracht en ambities natuurlijk.


Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Om bij ons te kunnen werken, verwachten we dat je enkele kerncompetenties bezit:

Om (snel) in staat te zijn om een groep te kunnen begeleiden moet je naast communicatieve vaardigheden ook een bepaalde mate van durf en overtuigingskracht hebben. Wij ondersteunen je natuurlijk en je zult eerst met de activiteiten beginnen die makkelijk te begeleiden zijn, zodat veel vanzelf zal gaan. Dat scheelt veel.

Je kan daarnaast goed hoofd- van bijzaken onderscheiden, geordend en zelfstandig werken, creatief omgaan met praktijksituaties en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Ook vind je het leuk om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn, maar zorg je er wel voor dat alles stuk voor stuk goed afgerond wordt. Ofwel je laat je niet snel uit het veld slaan!

Ten slotte heb je affiniteit met de branche en ben je bovenal enthousiast, heb je een open houding en houd je van een grapje op zijn tijd. Dan zul je zien dat jij je snel in ons team thuis voelt.

Informatie met betrekking tot de stage

Voor onze stageplaatsen passen de volgende opleidingen het beste bij wat wij bieden: HBO Sportmanagement, Eventmanagement, Leisuremanagement (vrijetijdsmanagement), Toerisme en HTRO. Als jouw opleiding er niet bij staat, schroom niet en meld je dan toch aan!

Het zal gaan om een meeloopstage en de studenten zullen in zijn totaliteit minimaal 20 weken meelopen. We verwachten dat je minimaal 3/4 van de zaterdagen voor ons werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Ten slotte moet jouw stage grotendeels in de periode tussen februari en november vallen. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Overige informatie

  • Startdatum: flexibel 
  • Stagevergoeding: €200-€350 bruto per maand.
  • Optie om aansluitend bij ons te blijven werken tegen normaal salaris
  • Werklocatie: Rotterdam, Den Haag, Scheveningen en thuis


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij halen graag het beste uit onszelf en zoeken daarom ook mensen die hun werk serieus nemen. Als jij bewijst dat we je los kunnen laten, krijg je bij ons veel ruimte om samen met gelijkgestemde collega’s het beste uit jezelf te halen en te werken aan een nog beter en leuker bedrijf. De klant staat ook niet centraal, maar dat zijn de werknemers zelf. Blije werknemers = blije klanten. Wij bestaan sinds 2016, maar horen nu al tot de middenmoot in de branche. Maar er zit nog veel meer in het verschiet. Als jij denkt echt meerwaarde te kunnen leveren, dan horen we graag van jou. Laat zien waarom je graag bij ons wit werken.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.