741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Online stagiair voor een betere wereld in Den Haag

7 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: ICT
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Binnen het bedrijf wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een aantal zogenaamde “Impact Tools”. Wij zetten ons samen met onze klanten in voor een duurzame en gezonde toekomst.

De “Impact Tools” ondersteunen de duurzaamheidsexperts bij hun werkzaamheden, zoals het ondersteunen van bedrijven bij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

De algemene functionaliteiten van de “Impact Tools” zijn:

  • Het verzamelen van data. Dit kan door het uitsturen en laten invullen van online enquêtes, shortlist selecties, maar ook het harvesten van data op bijvoorbeeld social media.
  • Het maken van analyses en keuzes, gebaseerd op de input van de verzamelde data.
  • Het (grafisch) weergeven van de data
  • Voortgang monitoren

De verschillende “Impact Tools” worden zo ontworpen en uitgevoerd dat de data van de tools op elkaar aansluit en vergelijking over meerdere disciplines mogelijk maakt.

Tijdens de stage zal gewerkt worden aan uitbreidingen van het framework van bestaande tools en het ontwikkelen van nieuwe tools. Afhankelijk van de wensen en competenties van de stagiair zal de opdracht verder worden uitgewerkt. De nadruk kan worden gelegd op grafische verdieping, UX verbetering en uitbreiding door meer gebruik van javascript, ontwikkeling van nieuwe tools en/of verdieping van de koppelingen tussen de “Impact Tools”.

Een van de behoeftes is om onze Digital QuickScan (DQS) te herzien en te integreren in de omgeving van onze Impact Tools. De DQS wordt ingezet om de belangrijkste stakeholders voor een bedrijf te identificeren door ze te plotten in een matrix, op basis van bepaalde criteria.

In alle gevallen zal de stagiair samenwerken binnen het Online team. Ook met de afdeling sustainable enterpreneurship en de inhoudelijke experts daar zal veel contact zijn om de gewenste specificaties inzichtelijk te krijgen.


Vereisten

  • Je bent een enthousiaste student in de midden/eindfase van je studie
  • Je hebt kennis van en ervaring met PHP, Laravel, MySQL, responsive CSS, CSS grid, crossbrowser functionaliteiten, SVG, javascript, D3, Agile, Scrum, UI, UX
  • Je wil graag echt een bijdrage leveren aan de businessStagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per februari
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een internationaal communicatie- en adviesbureau dat draagvlak creŽert voor innovaties op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Vanuit Den Haag, Wageningen en Brussel werken we met ruim 80 professionals gepassioneerd aan onze projecten. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. multinationals en MKB, ministeries, gemeenten, onderzoeksinstellingen en non-profitorganisaties. Wij zijn overtuigd van het belang nu te investeren in innovaties die bijdragen aan een gezonde en duurzame wereld. Door strategisch advies, onderzoek en communicatie helpen wij onze klanten een aanpak te kiezen met oog voor science, society ťn good sense.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.