744 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Werkervaringsplek / Stageplek marketing & communicatie (32 – 36 u in Dordrecht

10 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Dordrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als medewerker in het team marketing lever je mede een belangrijke bijdrage aan de positionering van ons bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale zaalbezetting en het ‘vinden en binden’ van bezoekers. Je ondersteunt het team van vier marketeers. De afdeling wordt geleid door de Manager Marketing & Communicatie.

 


Vereisten

Je studeert communicatie(wetenschap), marketing, cultuurmanagement of vrijetijdsmanagement (WO of HBO) of je hebt dit onlangs afgerond en hebt affiniteit met theater. Je bent leergierig, ambitieus en gewend je handen uit de mouwen te steken. Je functioneert goed in een hectische omgeving en vindt het leuk om dingen actief op te pakken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen en hebt kennis van en interesse in onlinemarketing. Dat betekent o.a. dat je goed je weg vindt op sociale media.

Wij bieden:
Een uitdagende en plezierige werkplek tegen een stagevergoeding. Je werkt volop mee in het team. Hierdoor kom je met alle facetten van theatermarketing in aanraking en krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Je kunt bij ons veel leren over strategische marketingkeuzes en de vertaling daarvan in concrete middelen en distributiekanalen, het zoeken en vinden van publieksgroepen, het bedenken van leuke en zinvolle acties, monitoring en analyse van bezoekersresultaten, kaartverkoop en websitebezoek.

Stageperiode:
Wij zoeken een medewerker voor 4 – 6 maanden (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 4 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht, is een eigentijds en ondernemend theaterbedrijf. Met meer dan 200 voorstellingen en concerten per seizoen, eigen producties en projecten die Kunstmin zelf produceert, is het één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Stichting Kunstmin beheert twee monumentale en recentelijk gerenoveerde locaties met elk een geheel eigen en markante uitstraling: de schouwburg en het nabijgelegen Energiehuis. De moderne schouwburg met een volledig klassieke uitstraling, omvat een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en diverse foyers. Het industriële Energiehuis huisvest vijf vlakke vloer theater- en concertzalen met een maximale capaciteit van 2.500 plaatsen, een royaal Grand Café, en meer dan 20 studio’s en leslokalen. Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis zijn bovendien prominente eventlocaties en bij uitstek geschikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.