799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage 3D printen in Terborg

17 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Terborg
Soort werk: Productie
Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een uitdagende HBO of WO Afstudeerstage 3D printen?

Binnen het start-up bedrijf wordt onderzoek gedaan naar het gebruik van 3D printen in combinatie met metaalgieten. Het gieten van metaal met 3D geprinte vormdelen combineert de vrijheidsgraden van beide technologieën in een circulaire economie.

We zoeken enkele enthousiaste aspirant R&D engineers die de start van hun carrière bij het bedrijf met een afstudeer opdracht willen vormgeven. Door de samenwerking met verschillende regionale bedrijven werk je samen met absolute specialisten op het gebied van 3D printen en metaal gieten en is er ruimte om ideeën en mogelijkheden in de praktijk te beproeven. Indien succesvol, sta je aan de basis van een nieuw innovatief gietproces waarmee de gieterij van Lovink de markt kan gaan veroveren. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over de (mogelijke) afstudeeropdracht?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 

 

 


Vereisten

Je volgt een Technische opleiding op HBO of WO niveau.

Je hebt veel interesse in 3D printtechnieken en het onderzoek naar nieuwe toepassingen hiervoor. 

Kennis van randvoorwaarden voor gietprocessen is een pré. Dit kan bijvoorbeeld ook kennis over matrijzen voor spuitgietdelen betreffen.

Je opleidingsachtergrond is bijvoorbeeld:

Industrieel product ontwerp;

Werktuigbouw;

Technische bedrijfskunde;

Materiaalkunde;

Productietechnieken;

 

 

 

 

 

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Lovink Technocast b.v. is leverancier van kwalitatief hoogwaardige gietijzeren producten. Door jarenlange ervaring op het gebied van Lost Foam in combinatie met gietijzer en het emailleren van gietijzer is Lovink Technocast koploper in de markt. Lovink vergt het uiterste van haar processen om met de beste oplossingen voor haar klanten te komen. Dit kan gaan om technisch functionele volmaaktheid, visuele volmaaktheid of om een combinatie daarvan! Dit resulteert in uitdagende opdrachten van uiteenlopende afnemers uit diverse sectoren zoals de truck industrie, compressoren industrie, de agri maar ook de witgoed sector. Tot haar klantenbestand rekent Lovink over het algemeen innovatieve bedrijven die actief zijn in het hogere segment. Zij werken nauw met Lovink samen aan verbetering van hun producten en het onderscheidend vermogen in de markt die dat oplevert. Lovink Technocast is onderdeel van Lovink Industries, een wereldwijd opererende onderneming met in totaal ca. 300 medewerkers. Lovink is een toonaangevend familiebedrijf met een open, informele, sfeer. Er is volop ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Binnen Lovink is de mooie mix van een berg aan ervaring en de ambitie om dit aan te vullen met nieuwe technieken en methoden. Zo blijft Lovink ook de komende decennia een toonaangevend productiebedrijf in de markt.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.