851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online Marketing in Deventer

21 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Deventer
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij ervaring op doen in SEO, SEA en ook wat leren over ander online marketingkanalen? Werk samen met onze online marketingspecialisten!

Als stagiair online marketing leer je meer over het bedenken en ontwikkelen van campagnes voor tal van productcategorieën. Zoektermanalyses uitvoeren, interpreteren van data en het opzetten van de bijbehorende contentstrategieën is voor jouw vaste prik. Daarnaast word je blij van oude en gebroken links fixen, linkbuilding en andere technische verbeteringen.

De focus ligt op SEO en SEA. Maar natuurlijk krijg je alle ruimte om ook meer te leren over andere kanalen zoals e-mail, display en social. Jouw analyses zijn vaak ook de basis voor content. Je bevindingen worden bijvoorbeeld door onze copywriters en designers gebruikt om invulling te geven aan onze online campagnes, blogs en teksten. Hoe tof is dat?!

Het team
Binnen Deventer (en ver daarbuiten) is dit veruit hét meest enthousiaste en ambitieuze teamwaar je in terechtkomt. Ook als stagiair online marketing maak je compleet deel uit van Team Channels op de marketingafdeling van Drukwerkdeal.nl. Het team bestaat uit SEA- en SEO-specialisten, UX’ers, een e-mailmarketeer, een e-commercespecialist, een CRO-specialist, een webanalist, een digital campaign-specialist en een teamleider. Innoveren en verbeteren zijn onze belangrijkste drijfveren, wat jouw nieuwe ideeën meer dan welkom maakt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een goede portie lol.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland! 

Wij bieden jou:

 • Werken bij een echt e-commercebedrijf met marketingcollega’s waarvan jij veel kunt leren.
 • Een beloning van € 400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • De ruimte om jouw talenten te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om je dag tussen 8:00-9:00 uur te starten. Je hoeft niet bang te zijn dat je door het OV of het verkeer te laat bent.
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen.
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest.
 • Een eigen fitnessruimte en wekelijkse bootcamps.
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of een lekkere salade.

Enthousiast?

Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om telefonisch kennis te maken en een kennismakingsgesprek te plannen met Tom (SEO-specialist) en nog een online marketing-collega. Zijn we na het gesprek positief? Dan hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.


Vereisten

Jij bent…

 • …een hbo- of wo-student marketing, communicatie, commerciële economie of andere gerelateerde opleiding.
 • …geïnteresseerd in e-commerce en online marketing.
 • …op zoek naar een stage voor 32-40 uur voor vijf à zes maanden.
 • … communicatief sterk, commercieel ingesteld, flexibel en staat te popelen om meer te leren. Kortom: een echte aanpakker!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland! Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.