851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Leuke webontwikkeling/development stage bij een jonge organisatie in Ede

20 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ede
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Beste student,

Wij van JVH webbouw hebben het hele jaar doorlopend stagiaires actief. We hebben ruimte voor ongeveer drie á vier stagiaires voor webontwikkeling. Wie wij zijn? Een club jonge enthousiaste gasten die samen mooie online oplossingen bedenkt, uitwerkt, bouwt en organisaties daarmee echt verder helpt. JVH  bouwt websites en webshops aan de lopende band. Van kinderlijk eenvoudig tot zo complex als je kunt bedenken. Allemaal met WordPress als CMS. De afgelopen 4 jaar zijn we erg gegroeid. Dat zegt wat. En weet je wat het mooiste is? We kunnen nog zoveel beter. Daar gaan we dus voor. Wil je meer van ons weten? Kom dan lekker een bakkie doen. Praat wat makkelijker. Wij zijn op zoek naar de invulling van onze vacatures voor verschillende stageplaatsen! Ben jij leergierig, creatief, actief op het gebied van internet en geïnteresseerd in alles wat met webontwikkeling te maken heeft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. We zijn namelijk op zoek naar het volgende profiel:

Profiel: Webdeveloper

Wij leren je tijdens deze technische webontwikkeling stage de dingen die je op je opleiding nog niet hebt geleerd. Zo werk je mee aan mooi uitdagende opdrachten, communiceer je met klanten, bedenk je technische oplossingen en ontwikkel je in een paar maanden gegarandeerd de skills die je straks nodig hebt als een echte webdeveloper.

Dat kan zijn: de vraag van de klant vertalen binnen één van de talloze WordPress designs of om wellicht bouw je de website op maat. Wij leren je hoe je projecten van a tot z oppakt om de klant tevreden achter te laten.


Vereisten

  • Het opzetten van één van onze nieuwe projecten(een nieuwe website/webshop). Onder begeleiding leer je dit project op te zetten binnen WordPress in onze huidige huisstijl. Maatwerk of geen maatwerk, het komt beiden aan bod.
  • Hoe je de koppeling maakt tussen CMS, server en template binnen WordPress.
  • Hoe je populaire en wellicht minder populaire plugins configureert, beheert en aanpast.
  • Werken met premium en ons eigen maatwerk templates binnen WordPress. Ook leer je meer over HTML5, CSS3, PHP en Jquery van onze specialisten.
  • Hoe je samen met de klant een proces doorloopt met als eindresultaat uiteraard: een tevreden klant.
  • Je ontwikkelt mogelijk mee aan ons eigen template, software en plugins of passende maatwerkoplossingen voor klanten.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Een jonge club enthousiastelingen die elke dag mooie websites en webshops bouwt en daarmee klanten online verder helpt. 

Bedrijfsnaam: JVH webbouw


Bedrijfsnaam:

JVH webbouw


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.