741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing en communicatie stagiaire in Capelle

11 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Capelle
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Bedrijf 

Wij zijn in 2012 gestart met als doel ons te onderscheiden in de ICT op het gebied van Mobiele technologie. Ons doel is hoge kwaliteit te leveren ten aanzien van producten en projecten, welke 100 % aan de eisen van onze klanten voldoet. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn de termen waar wij op doelen. Daarnaast zijn wij van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen het bedrijfsleven gebruikt kan worden. Wij zien hierin vele mogelijkheden met de huidige en opkomende tablet en smartphone producten. Er worden veel nieuwe producten geïntroduceerd en Appsmen blijft altijd nadenken over hoe een nieuw product een waardevermeerdering voor het bedrijfsleven kan opleveren.

Wij ontwikkelen standaard (native) apps op het gebied van mobiele technologie voor verschillende markt segmenten.  Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven op een betaalbare manier een mobiele oplossing kunnen gebruiken, daarnaast streven wij altijd naar de beste kwaliteit en zijn wij perfectionistisch. Onze bijzondere aandacht gaat naar kleine bedrijven en het middensegment, die niet altijd de middelen hebben zelf een mobiele applicatie te (laten) bouwen of ondersteunen. Wij willen deze kleinere bedrijven oplossingen bieden die betaalbaar zijn en een toegevoegde waarde voor hun bedrijf hebben.

Wij geloven erin dat de grote en kleinere bedrijven met elkaar moeten kunnen concurreren op het gebied van mobiele technologie. Door voordelige standaard mobiele oplossingen te leveren wil Appsmen ervoor zorgen dat ieder bedrijf goedkoop een mobiele applicatie kan hebben.

Ons bedrijf heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing in Horeca. Wij bieden marketing diensten aan onze klanten met als doel dat zij via hun eigen bestelplatform meer omzet draaien en meer loyale klanten bereiken. Dit betreft de digitale marketing werkzaamheden die breed worden ingezet voor onze klanten. Dat wil zeggen dat je dan direct betrokken raakt in de marketing activiteiten zoals de promotie op Social media kanalen, Google en mailcampagnes. 

Als marketing stagiaire krijg je de mogelijkheid om het gehele marketing/communicatie proces binnen Appsmen te ervaren!


Vereisten

 • MBO werk- en denkniveau
 • Marketing gerelateerde opleiding
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

 • Doorzettingsvermogen. Niet opgeven bij ‘nee’.

 • Wij werken in een open en informele sfeer. Studenten krijgen veel vrijheid, maar wij verwachten wel een proactief houding.

  CV en motivatie

  Klinkt het interessant en wil je solliciteren of heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op!

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij ?

Langs deze weg willen wij u graag kennis laten maken.

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met getalenteerde professionals. Allen zijn universitair opgeleid op het gebied van software ontwikkeling, ontwerp, project management en marketing. Wij zijn in 2012 gestart met als doel ons te onderscheiden in de ICT op het gebied van Mobiele technologie.

Ons doel is hoge kwaliteit te leveren ten aanzien van producten en projecten, welke 100 % aan de eisen van onze klanten voldoet. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn de termen waar wij op doelen.

Daarnaast zijn wij van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen het bedrijfsleven gebruikt kan worden. Wij zien hierin vele mogelijkheden met de huidige en opkomende tablet en smartphone producten. Er worden veel nieuwe producten geļntroduceerd en wij blijven altijd nadenken over hoe een nieuw product een waardevermeerdering voor het bedrijfsleven kan opleveren.

Wat zijn onze intenties en ambities?

Wij ontwikkelen standaard (native) applicaties op het gebied van mobiele technologie voor verschillende markt segmenten. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven op een betaalbare manier een mobiele oplossing kunnen gebruiken, daarnaast streven wij altijd naar de beste kwaliteit en zijn wij perfectionistisch. Onze bijzondere aandacht gaat naar kleine bedrijven en het middensegment, die niet altijd de middelen hebben zelf een mobiele applicatie te (laten) bouwen of ondersteunen. Wij willen deze kleinere bedrijven oplossingen bieden die betaalbaar zijn en een toegevoegde waarde voor hun bedrijf hebben.

Waar geloven wij in?

Wij geloven erin dat de grote en kleinere bedrijven met elkaar moeten kunnen concurreren op het gebied van mobiele technologie. Door voordelige standaard mobiele oplossingen te leveren willen wij ervoor zorgen dat ieder bedrijf goedkoop een mobiele applicatie kan hebben.

Bedrijfsnaam: Appsmen


Bedrijfsnaam:

Appsmen


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.