800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Market Researcher Europe in Doetinchem

9 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Doetinchem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Financieel / Economisch
Administratief
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.2 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. Wij zijn gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan de Rijn.

Bij de uitgeefgroep Food & Horeca in Doetinchem is een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste HBO student (IBL/CE/Communicatie - meeloopstage).

Wij vragen

De Researcher (stagiair) zal meewerken aan het up-to-date houden en publiceren van enkele producten over de food retail markt in Europa, met name Distrifood Retailplanner Europe.

Je gaat vooral op zoek naar bedrijfsinformatie, nieuws en cijfers (omzet, aantal winkels) over retailers (Carrefour, Ahold etc.) in geheel Europa via het internet en daarnaast ook via de telefoon, email enz. Daarmee maak je up-to-date Engelstalige teksten die vervolgens eind 2019 gepubliceerd worden.

Tevens zal je als Researcher betrokken worden bij het maken en publiceren van de afgeleide printproducten van de afdeling Distrifood Dynamics.

Als Researcher werk je zelfstandig, maar heb je wel veel contact met de Content Coördinator. Het is een informele, resultaatgerichte afdeling met jonge mensen.

Wij bieden

Een interessante en leerzame stageplek bij een internationaal, dynamisch en multimediaal bedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede coaching en begeleiding en een passende stagevergoeding.

Jij biedt

Je bent 3e jaars student van een HBO opleiding IBL/CE/Communicatie. Goede beheersing van de Engelse taal, native speaker Nederlands en goede schriftelijke vaardigheden.

Jouw talent

Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Jouw beheersing van de Engelse taal is goed, bij voorkeur ook van andere Europese talen. Verder ben je klantgericht, professioneel, diplomatiek en stel je je proactief op.

Aantal uren: Fulltime


Vereisten

Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Jouw beheersing van de Engelse taal is goed, bij voorkeur ook van andere Europese talen.


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Agustus/september 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Uitgeverij in vakcommunicatie (websites, vaktijdschriften etc.). In totaal 200 medewerkers in Nederland.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.