788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage marketing (strategisch) in Deventer

15 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Deventer
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als stagiair marketing leer je meer over de essentie van marketing. Wie zijn mijn klanten en wat zijn mijn producten, wie zijn mijn concurrenten, wat doet de markt en waar ligt nog potentie? Het marketing team is altijd op zoek naar kansen om ons marktaandeel te vergroten! 

Stage

Als stagiair marketing werk je mee in het team en denk je mee over het productportfolio en de afzetmarkt van Drukwerkdeal.nl. Je ondersteunt in de uitbreiding en de optimalisatie hiervan. Je analyseert trends en ontwikkelingen, ziet kansen waar ze zich voortdoen en komt met voorstellen om die te grijpen. Je voert voortdurend markt- en concurrentieanalyses uit en ondersteunt in het maken van productpagina’s. Verder werk je ondersteunend aan het team om categorieën, klantsegmenten en/of campagnes naar een hoger plan te tillen. Dit is nog niet alles… je maakt en optimaliseert ook dashboards ten behoeve van productprestaties en marketingcampagnes. Dit allemaal in samenspraak met andere teams om zo veel mogelijk omzet te scoren met campagnes!

Het team
Geïnspireerde en blije klanten, daarmee begint en eindigt de dag voor onze marketing collega’s. Het marketing team bestaat uit product marketeers, segment marketeers, en een content marketeer. Samen werken zij aan het de introductie en het onderhoud van de tofste producten die je kunt bedrukken. Altijd op zoek naar het beste product waarmee onze klanten laten zien wie ze zijn, altijd op zoek naar nieuwe kansen met de juiste benadering van klantgroepen en altijd net iets eerder dan de concurrentie.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland! 

Wij bieden jou

 • Goede begeleiding door ervaren collega’s.

 • Een leuke beloning van €400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • De ruimte om jouw talenten te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om je dag tussen 7:30-9:00 uur te starten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je door het OV of het verkeer te laat bent.
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen.
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest.
 • Een eigen fitnessruimte en wekelijkse bootcamps.
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of salade.

Vereisten

Jij bent…

 • …hbo- of wo-student marketing, commerciële economie, small business & retailmanagement of gerelateerde opleiding;
 • …geïnteresseerd in e-commerce en B2B marketing;
 • …op zoek naar een stage, vanaf medio september 2019;
 • …tot slot communicatief sterk, commercieel ingesteld, flexibel en eager om te leren: jij gaat voor je doel!

Enthousiast?
Klik op de knop en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en een gesprek te plannen. Is dat gesprek positief en zie jij deze stageplek ook helemaal zitten? Dan hoor je zo snel mogelijk of je deze plek krijgt.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg (augustus/september)
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland! Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Deventer

Afstudeerstage Technische Bedrijfskunde in de voedingsmiddelen
Deventer
Content Marketeer
Deventer

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.