779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Afstudeerder Marktonderzoek in Dordrecht

9 september 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Dordrecht
Soort werk: Inkoop
Staf / Advies / Consultancy
Commercieel / Verkoop
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerder Marktonderzoek
Ben jij niet bang om contacten te leggen? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor B&S haar internationale export nóg verder uitbreid? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou! En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!

Dit ben jij
Jij bent nieuwsgierig, gedreven, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een allemansvriend, die moeiteloos relaties aangaat en onderhoudt. Jij voelt je als een vis in het water in dé internationale handelsorganisatie van Nederland. Je kunt dan ook niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?
Ieder semester (sep-jan en feb-jun) zijn wij op zoek naar afstudeerders. Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een van onze commerciële afdelingen. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een export onderzoek naar de mogelijkheden binnen de industrial cateringmarkt in Afrika of de verkoop van levensmiddelen aan boord van cruiseschepen of andere bijzondere duty-free markten wereldwijd. Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Een stagevergoeding van €350,- Uiteraard.
  • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale handelsorganisatie van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
  • De kans om als starter een plekje te veroveren in het felbegeerde traineeprogramma.
  • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen op kantoor aan het knallen. Hierdoor word jij een B&S master en kun jij écht indruk maken! Het is niet voor niets dat B&S stagiaires aanneemt voor een startersfunctie! Maar eerst dat diploma binnen slepen!

Waar kom je terecht?
Je werkt vanuit één van onze dynamische commerciële afdelingen, waarbij de verschillende talen en deals jou om de oren vliegen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier; even lunchen buiten de deur, samen verjaardagen vieren of borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!

Wie zijn wij?
Dé internationale distributiepartner van Nederland, dat zijn wij. Met 150 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in de handel van fast moving consumer goods. De wereld is ons handelsterrein. We zijn actief in meer dan 100 landen waar we 1100 klanten onze excellent service aanbieden! Wil jij ook gaan werken voor één van de belangrijkste business partners van bedrijven zoals Bol.com, Amazon, Etos, Shell, KLM, Verenigde Naties & Disney Cruises?Vereisten

Een opsomming van jouw CV

  • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit.
  • Je volgt een commerciële/economische HBO opleiding.
  • Je komt uit de regio Dordrecht (maximaal 50 min reisafstand).
  • Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan. 
  • Je spreekt vloeiend Engels. Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Distributie / Transport & Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Think global. Act local. Maak kennis met dé internationale handelsorganisatie, duty free sector en een wereldwijd handelsterrein. Met 150 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in fast-moving consumer goods. Wij werken samen met onze partners zoals Bol dot com, Amazon, KLM en de Verenigde Naties. Dit is slechts een deel van onze business… Op je eerste dag ervaar je meteen de dynamiek van dé grootste internationale handelsorganisatie van Nederland. Onze aspiraties voor de komende jaren zijn niet mis. Dit betekent dat je vaak met situaties te maken krijgt waar nog geen scenario’s voor bestaan. Als (young) professional kom je te werken in een omgeving waar je volledig je ding kan doen. Ga jij het verschil maken?

Bedrijfsnaam: B&S


Bedrijfsnaam:

B&S


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.