737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Digital Design in Ermelo

24 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ermelo
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

In deze stage kan jij je passie kwijt voor het ontwerpen van digitale uitingen. Denk dan aan het vormgeven van websites, applicaties en social media content.

Bij het vormgeven hiervan heb jij continu de toekomstige gebruiker op je netvlies en zorg jij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Hierbij doe je vooraf onderzoek naar de doelgroep waar je iets voor ontwerpt, leef je je in wat hen bezig houdt en wat de specifieke groep aanspreekt in online ontwerpen. De ontwerpen die jij maakt zijn meteen begrijpelijk en voelen gepolijst aan. Oftewel: User Experience Design staat in deze stage hoog in het vaandel. Je maakt ontwerpen die tijdloos zijn en je volgt niet blindelings de trends.


Vereisten

Jij hebt uitstekende online vaardigheden en past die toe op diverse opdrachten. Zo ben je visueel sterk ingesteld, ben je overtuigd van je werk en heb je een groot inlevingsvermogen. Je denkt continu na hoe je de hoogste conversie kunt behalen met jouw ontwerp en hoe jij de lat telkens weer een stukje hoger kunt leggen. Bovendien sta je open voor feedback en ben je bewust bezig met keuzes die je maakt in je ontwerp en kan je die uitleggen aan je collega’s.

Duidelijk is dat je met online skills heel veel kunt bereiken! Je zult namelijk werken met Adobe Photoshop, Adobe XD en Adobe Illustrator. Heb je ook ervaring met Adobe Premiere Pro, Adobe InDesign en Axure? Dan is dat mooi meegenomen!

Laat wat van je horen!

Kan jij je in dit plaatje vinden en denk jij dat je de juiste skills in huis hebt om deze toffe stageplek te bemachtigen? Stuur ons dan wat recente online ontwerpen toe, zodat wij kunnen kijken of jij geschikt bent voor deze stage. Heb je dit niet 1, 2, 3 beschikbaar? Werk dan een avondje aan je portfolio! Dan heb je die direct up-to-date en stuur hem naar ons toe, dan zien we meteen wat jij in huis hebt!

Daarnaast krijg je ook nog eens een leuke stagevergoeding.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 31-7-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een fullservice communicatiebureau dat opdrachtgevers uit diverse branches op diverse manieren te bedienen. Wij ontwerpen en programmeren websites, webshops en applicaties voor opdrachtgevers en zorgen dat zij zo optimaal mogelijk op de markt worden gezet. Op een verrassende manier. Wij zijn continu op zoek naar het innovatief op de kaart zetten van opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.