799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage back-end developer in Ermelo

26 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ermelo
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

In deze stage kan jij je passie kwijt voor programmeren, leren, fixen, oplossen, ideeën bedenken en het uitvoeren van programmeerwerkzaamheden. Denk aan het toevoegen van formulieren, het maken van statistieken in dashboards, (on)zichtbare recaptcha inbouwen, errors fixen, wijzigingen doorvoeren of nieuwe aspecten toevoegen.

Wat houdt de stage in?

Als stagiair applicatieontwikkeling ben je onderdeel van het programmeursteam. Specifiek kom je terecht in de back-end tak van dit team. Het gehele team bestaat uit twee back-end programmeurs en twee front-end programmeurs.

Jij bouwt, beheert en breidt verschillende (web)applicaties uit en je bent in staat eisen uit een technisch ontwerp goed te interpreteren en te implementeren. Daarnaast is het belangrijk dat je je werk op kritische punten test, voordat iets live gaat.

Tijdens deze stage wordt jouw code niet alleen op netheid gecontroleerd door jouw begeleidend collega, maar ook inhoudelijk. Dit houdt in dat je ook feedback krijgt of je code gemakkelijker of korter geschreven had kunnen worden.

Je zult ook vast benieuwd zijn met welke frameworks en talen we werken: PHP en Laravel! Heb je daar ervaring mee? Dan zit het vast goed bij ons!


Vereisten

Jij hebt uitstekende online vaardigheden en past die toe op diverse werkzaamheden. Zo ben jij oplossingsgericht ingesteld en kan je gemakkelijk de stijl van coderen overnemen dat al wordt gebruikt binnen een project. Je denkt continu na welke problemen er kunnen opkomen wanneer jij een bepaalde wijziging hebt klaarstaan. Daarnaast bedenk je telkens hoe je de lat voor jezelf weer een stukje hoger kunt leggen. Bovendien sta je open voor feedback en ben je bewust bezig met keuzes die je maakt bij het programmeren.

Omdat wij begrijpen dat jij stagiair bent, krijg je binnen deze stage alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarom stel jij aan het begin van je stageperiode een aantal vakinhoudelijke en persoonlijke leerdoelen op waar we één keer in de maand samen bij stilstaan.

Voel jij je geroepen?

Kan jij je in dit plaatje vinden en denk jij dat je de juiste skills in huis hebt om deze toffe stageplek te bemachtigen? Stuur ons dan wat recente code op waar jij trots op bent, zodat wij kunnen kijken of jij het juiste niveau hebt en nog genoeg bij ons kunt leren. Heb je dit niet 1, 2, 3 beschikbaar? Werk dan een avondje aan een eigen projectje, zodat jij daar je creativiteit en technische skills in kwijt kunt.

Daarnaast krijg je ook nog eens een leuke stagevergoeding.

Deze stage is beschikbaar vanaf begin juli of eind augustus 2019.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 31-8-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een fullservice communicatiebureau dat opdrachtgevers uit diverse branches op diverse manieren te bedienen. Wij ontwerpen en programmeren websites, webshops en applicaties voor opdrachtgevers en zorgen dat zij zo optimaal mogelijk op de markt worden gezet. Op een verrassende manier. Wij zijn continu op zoek naar het innovatief op de kaart zetten van opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.