757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Digital Design stage in Ermelo

24 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ermelo
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

In deze stage kan jij je passie kwijt voor het ontwerpen van digitale uitingen. Denk dan aan het vormgeven van websites, applicaties en social media content.

Bij het vormgeven hiervan heb jij continu de toekomstige gebruiker op je netvlies en zorg jij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Hierbij doe je vooraf onderzoek naar de doelgroep waar je iets voor ontwerpt, leef je je in wat hen bezig houdt en wat de specifieke groep aanspreekt in online ontwerpen. De ontwerpen die jij maakt zijn meteen begrijpelijk en voelen gepolijst aan. Oftewel: User Experience Design staat in deze stage hoog in het vaandel. Je maakt ontwerpen die tijdloos zijn en je volgt niet blindelings de trends.


Vereisten

Jij hebt uitstekende online vaardigheden en past die toe op diverse opdrachten. Zo ben je visueel sterk ingesteld, ben je overtuigd van je werk en heb je een groot inlevingsvermogen. Je denkt continu na hoe je de hoogste conversie kunt behalen met jouw ontwerp en hoe jij de lat telkens weer een stukje hoger kunt leggen. Bovendien sta je open voor feedback en ben je bewust bezig met keuzes die je maakt in je ontwerp en kan je die uitleggen aan je collega’s.

Duidelijk is dat je met online skills heel veel kunt bereiken! Je zult namelijk werken met Adobe Photoshop, Adobe XD en Adobe Illustrator. Heb je ook ervaring met Adobe Premiere Pro, Adobe InDesign en Axure? Dan is dat mooi meegenomen!

Laat wat van je horen!

Kan jij je in dit plaatje vinden en denk jij dat je de juiste skills in huis hebt om deze toffe stageplek te bemachtigen? Stuur ons dan wat recente online ontwerpen toe, zodat wij kunnen kijken of jij geschikt bent voor deze stage. Heb je dit niet 1, 2, 3 beschikbaar? Werk dan een avondje aan je portfolio! Dan heb je die direct up-to-date en stuur hem naar ons toe, dan zien we meteen wat jij in huis hebt!

Daarnaast krijg je ook nog eens een leuke stagevergoeding.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 26-8-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Goed presteren op het internet. Met een flitsende website, een professionele webshop of het effectief inzetten van social media. Voor de échte topondernemers is het al lang geen kinderspel meer. Zij zijn online zeer actief en bereiken zo een breder publiek, meer omzet en meer winst. Sommige bedrijven lopen voorop en boeken mega-successen. Razendsnel. Andere dreigen, geheel onnodig, de boot volledig te missen. Jammer, want samen met ons haal je er uit wat er in zit! Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops op maat. Wensen en eisen van onze opdrachtgevers staan centraal. Onze enthousiaste medewerkers staan garant voor service en kwaliteit. Wij zijn Ecabo, GOC en Savantis geaccrediteerd leerbedrijf.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.