713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Vacature Stagiair Marketing en Communicatie in Zwolle

18 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Zwolle
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben je een cultuurbeest, een goede teamspeler en wil jij echt het marketingvak leren? Dan zit je bij ons helemaal op je plek!

Ons bedrijf zoekt een stagiair marketing en communicatie voor 4 of 5 dagen per week

In de functie van stagiair marketing en communicatie ondersteun je de marketeers op heel veel terreinen. Je bent een echte spin in het web. Zo zorg je ervoor dat op onze website de meest actuele informatie te vinden is, bedenk je content voor onze social media kanalen, maak je nieuwsbrieven en denk je mee over marketingcampagnes voor de verschillende voorstellingen. Daarnaast sta je dagelijks in contact met impresariaten, productiehuizen en andere theaters en zorg je ervoor dat de stroom aan publiciteitsmateriaal die ieder seizoen binnenkomt op beide locaties goed georganiseerd wordt en zichtbaar is in de binnenstad. Je bent een redacteur en een speurneus in het verzamelen van nieuws/content over voorstellingen, maar ook in het vinden en beschrijven van nieuwe publieksgroepen. Kortom een pittige klus, voor een pittige stagiair(e). Durf jij de uitdaging aan?

Quote oud stagiaire: "Bij dit theaters krijg je de ruimte en begeleiding om alle facetten van het vak te leren. Een ontzettend leuke, leerzame en uitdagende stageplek."

Uiteraard krijg je een stagevergoeding tijdens de periode die je stage loopt à €250,- per maand en mag je gratis naar de voorstellingen.

Interesse of vragen? Reageer via Stagemotor.nl.


Vereisten

 Wie ben jij?

-          een cultuur minded HBO-student (communicatie en verwante studierichtingen) -          een vrolijke, doortastende persoonlijkheid en zelfstandige werker -          een spin in het web, zonder telefoonangst -          een creatieve, snelle denker en doener -          iemand met een vlotte pen -          iemand die graag voorstellingen bezoekt -          een communicatieprofessional in opleiding die tenminste 20 weken beschikbaar isStagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 09-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.