740 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagevacature Content en Social Media Marketing in Rotterdam

22 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Kun jij toveren met taal? Heb jij de mindset van een social media influencer en weet je precies hoe je met de juiste tone of voice een doelgroep moet bereiken? Dan ben je waarschijnlijk geknipt voor een marketingstage bij het leukste internetbureau van de lage landen.


Als stagiair(e) schrijf je zeer uiteenlopende teksten voor onze woningwebsites. Voor social media houdt je die teksten kort en krachtig, maar ook voor iets zwaardere materie draai jij je hand niet om. Naast het schrijven van informatieve content mag je je ook bezighouden met e-mailmarketing en brainstorm je mee over online en offline marketingacties. Je krijgt de kans om ontzettend veel te leren van zowel onze copy-helden als onze magische online marketeers.


Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. In het normale leven niet, in je studentenleven niet, dus bij ons ook niet. Toch zijn er een aantal dingen waar je je dagelijks mee bezig mag houden tijdens deze stage:


  • Great minds think alike. Samen met de rest van het marketingteam onderzoek je onze kansen op het gebied van content marketing en hoe we hier het best op kunnen inspelen;

  • Je gaat op onze social media kanalen vól in de Kylie Jenner modus, waarmee je zorgt voor optimale engagement. En ja, dat willen we onder andere voor al onze Facebook-kanalen ( > 50) die we beheren (no pressure);

  • Als echte taalvirtuoos schrijf je wekelijks artikelen voor onze woningwebsites. Je moet dus én leuk kunnen schrijven én weten wat er speelt op de woningmarkt. Eigenlijk ben je gewoon een beetje een journalist-in-de-dop.

  • Alles design(er). Nee, we zijn geen Gucci Gang, maar we zouden het wel tof vinden als de woorden Photoshop en Illustrator je wat zeggen. Zo niet, dan leren we je er graag meer over. Kun je die ook weer in je buideltassie steken.


Vereisten

Hebben we al verteld dat we extreem blij worden wanneer je:


  • minimaal een hbo-opleiding volgt, bij voorkeur in de richting van communicatie, commerciële economie, journalistiek of Nederlands;

  • je de taalfout die we met opzet in deze vacature hebben geplaatst al lang hebt gezien;  

  • 5 dagen per week bij ons kunt shinen [periode];

  • interesse hebt in de woningmarkt (no worries, je hoeft niet direct een huis te kopen);

  • in (de buurt van) ‘Roffa’ woont;

 

We willen je niet het gevoel geven dat we teveel van je eisen en daarom bieden wij jou een fijne stagevergoeding van € 400 per maand. Kun je toch nog die extra vakantie boeken, een aantal festivals afstrepen van je festivalkalender of het gewoon wegstoppen in je spaarvarkentje.

 

Binnen ons kantoor is iedereen lekker zichzelf en leren we elkaar elke dag beter kennen door onze gezamenlijke lunches, bloedstollende tafeltennistoernooien, vrijmibootjes en knallende teamuitjes. We maken slechte woordgrapjes, zijn verslaafd aan internetgekkies, maar zijn bovenal gedreven. Hadden we al gezegd dat we niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam en Breda kantoren hebben? Kun je ook nog een beetje hip forenzen tijdens je stage!

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019 of januari 2020
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Pararius is het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2006 door twee jonge gasten vanuit een droom om een landelijk platform voor huurwoningen te starten. Inmiddels is Pararius uitgegroeid tot een volwassen organisatie met 50 medewerkers, die doen waar ze goed in zijn. Al sinds 2009 is Pararius het nummer ??n platform voor huurwoningen en sinds kort ook de nummer twee voor koopwoningen in Nederland. Pararius’ hoofdkantoor met bijbehorend geweldig uitzicht is gevestigd in Amsterdam.

Bedrijfsnaam: Pararius


Bedrijfsnaam:

Pararius


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.