757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagevacature Support en Account Management in Rotterdam

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Callcenter / Customer service
Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als mensen jou zouden moeten omschrijven en ze komen op de woorden behulpzaam, accuraat en zelfstandig, dan moet je vooral even verder lezen! Pararius, het snelst groeiende woningplatform van Nederland, is op zoek naar precies zo’n stagiair(e).


Onze accountmanagers hebben het druk. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor makelaars die gebruik maken van ons platform en helpen hen met al hun vragen en verzoeken. Het aantal makelaars groeit hard, dus een support-topper is meer dan welkom!


Wat ga je doen?

Makelaarskantoren zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, met alleen huuraanbod, alleen koopaanbod of allebei. Jij gaat je vooral focussen op makelaars met koopaanbod, en daar komt onder andere het volgende bij kijken:


  • Hello, it’s me: je beantwoordt binnenkomende vragen van makelaars, zowel telefonisch als via e-mail. Je geeft voornamelijk tips of advies over het verbeteren van hun kantoor- en woningpresentatie;

  • Quality first: kwaliteit vinden we heel belangrijk, jij vormt daarom een belangrijke schakel tussen makelaars en onze Sales en Development toppers. Door goed te luisteren naar makelaars signaleer je kansen voor ons platform en bewaak je de kwaliteit ervan;

  • Professional like a boss: wekelijks worden tientallen nieuwe makelaars aangesloten op de koopsectie van ons platform. Aan jou de taak om te zorgen dat deze aansluiting vlekkeloos verloopt. Een professionele houding is hierbij een must.


Vereisten

Een professionele houding alleen is helaas niet genoeg. We hebben nog een paar andere, kleine eisen:

  • Je volgt minimaal een hbo opleiding in de richting MER, Commerciële Economie, Business Studies of Vastgoed en Makelaardij;

  • Je bent zelfstandig, communicatief sterk en proactief;

  • Je docenten kunnen je vijf dagen per week missen vanaf [periode];

  • Niet verplicht, wel mooi meegenomen: een beetje affiniteit met de woningmarkt!


Voor dit eisenpakket krijg je natuurlijk wel wat terug. Je kunt van ons een mooie stagevergoeding verwachten (€ 400 per maand) en we nemen je graag mee op sleeptouw tijdens een van onze vrijmibo’s of teamuitjes. Je werkplek zal in Rotterdam zijn (hartje Delfshaven), maar je zult af en toe ook afreizen naar onze kantoren in Breda en Amsterdam. Oh, en dit vind je misschien ook leuk: je wordt elke maand beloond voor je harde werken in de vorm van een stoelmassage.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019 of januari 2020
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Pararius is het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2006 door twee jonge gasten vanuit een droom om een landelijk platform voor huurwoningen te starten. Inmiddels is Pararius uitgegroeid tot een volwassen organisatie met 50 medewerkers, die doen waar ze goed in zijn. Al sinds 2009 is Pararius het nummer ??n platform voor huurwoningen en sinds kort ook de nummer twee voor koopwoningen in Nederland. Pararius’ hoofdkantoor met bijbehorend geweldig uitzicht is gevestigd in Amsterdam.

Bedrijfsnaam: Pararius


Bedrijfsnaam:

Pararius


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.