739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Online Marketing/e-commerce stage in Amsterdam

9 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij een serieuze bijdrage leveren aan een internationale E-Commerce startup in hartje Amsterdam? Wij zijn op zoek naar een HBO stagiaire die bij ons een praktisch- en strategische rol wil gaan vervullen.

Wij zijn een snelgroeiende internationale E-Commerce startup. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam sturen we meer dan 22 webshops in 12 verschillende landen aan. Dankzij een sterke focus op onlinegroei zijn we hard op weg om binnen ons segment een internationale top-3 speler te worden.

We groeien hard omdat we constant bezig om al onze E-Commerce resultaten te verbeteren. Naast het managen van de webshops en het optimaliseren van de onlinekanalen als AdWords, Social Media, SEO en E-mail is er een sterke focus op verder finetunen van onze internationale E-Commerce strategie. We zijn daarom altijd op zoek naar ambitieuze mensen die ons willen te helpen dit te realiseren.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het internationale E-Commerce team waarbij je de ondersteuning biedt aan de E-Commerce activiteiten voor Nederland en België. Je gaat na een gedegen inwerkperiode praktijkervaring opdoen op diverse onderdelen van online marketing. Denk hierbij aan content schrijven en managen, linkbuilding, producten toevoegen op de site, social media ondersteuning en support. Je bent dus een volwaardig onderdeel van het team.

Als je meer praktijkervaring hebt opgedaan dan krijg je de mogelijkheid om nieuwe ideeën aan te dragen en uit te voeren, of om bijvoorbeeld een marktonderzoek of marketingplan voor de Nederlandse of Belgische markt te maken. We zorgen dat je de juiste ondersteuning, tijd en tools krijgt om jouw stageperiode tot een interessante en leerzame periode te maken.

Periode

In overleg; maar in principe minimaal voor 4 maanden voor 4 dagen per week.  


Vereisten

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Full time beschikbaarheid (40 uur in de week / 5 dagen per week) voor minimaal 4 maanden
  • Affiniteit met online marketing en een commerciële mindset
  • Een assertieve en proactieve werkhouding

Jouw opleidingsniveau is minimaal HBO niveau in de richting Marketing/Economie/Communicatie. Daarnaast vind je het leuk om in een internationale startup te werken waar geen dag hetzelfde is.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Meerdere opties mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jonge start-up in e-commerce. Vanuit ons kantoor in Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. Met meerdere webshops met bijbehorende concepten & doelgroepen proberen we stukje bij beetje deze markt te veroveren! De eerste webshop is 4 jaar geleden gestart. Wij zijn een specialist op het gebied van personaliseren van gadgets door middel van bijv. iPhone cases en iPad covers met foto’s en logo’s.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.