713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online Marketing | Top-locatie | Herengracht l in Amsterdam

20 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij als enthousiaste stagiair(e) klaar om het online marketing werkveld te verkennen? En sta je te trappelen om de digitale wereld te betreden? Solliciteer dan nu naar de online marketing stageplaats bij een groeiend jong en dynamisch internetbedrijf.

Als stagiair(e) ondersteun je het online marketingteam op het gebied van SEO, linkbuilding en content optimalisatie. De afdeling is aan het groeien, waardoor er veel ruimte is voor je eigen inbreng. Je leert van alle uiteenlopende online marketing facetten in een jonge internetomgeving.

Je helpt bij de ontwikkeling van online campagnes en je denkt mee over nieuwe campagnes, waarna je de resultaten analyseert en rapporteert. Je houd je bezig met SEO-optimalisatie; hoe kun je zo goed mogelijk ranken in Google? Zoals content-optimalisatie en linkbuilding. Je denkt mee over creatieve linkbuilding strategieën en voert deze zelf uit. Nieuwsgierig naar online marketing ontwikkelingen ben je eigenlijk altijd en je deelt deze graag met het team.


Je leert wat ondernemerschap is in de praktijk, hoe consumenten een vergelijker doorlopen, je leert planmatig werken, goede analyses te maken op basis van relevante data, hoe je daar communicatief gezien op kunt inspelen en zo nog veel meer.

Wat wij je bieden:

Een uitdagende en leerzame stage in een jong en ambitieus internetbedrijf. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Dat je goed begeleid wordt vinden wij belangrijk; van Stichting ECABO hebben we daarom een erkenning ontvangen als officieel erkend leerbedrijf. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. Dat werkt zich terug in de resultaten én in onze VrijMiBo. En niet geheel onbelangrijk: we bieden je een stagevergoeding van €400.- per maand o.b.v. 5 dagen.

Wij zijn een vergelijkingssite waarbij je kunt vergelijken, overstappen en besparen, met als missie om de grootste bespaar- en overstapservice van Nederland te worden. Wij doen het voorwerk voor je. De aanbieders en hun producten presenteren we voor je op een rij zodat je alle informatie in een helder overzicht kunt vergelijken. Jij maakt de keuze, wij regelen de overstap. Van verzekeringen tot marketing; het gebeurt allemaal onder één dak in hartje Amsterdam.

Om ons doel te bereiken vinden wij een gedreven team, een fijne samenwerking en een gemeenschappelijke focus van groot belang en werken we dagelijks hard aan onze groei.


Vereisten

  • Je volgt een relevante HBO/WO studie, in de richting van commercie, communicatie of marketing
  • Startdatum: per direct / in overleg
  • Je hebt affiniteit met online marketing en data
  • Wij worden enthousiast van een gedreven en ondernemende stagiair
  • Je bent goed op de hoogte van online marketing ontwikkelingen en social media
  • Je bent bereid om meer over de markten te leren waarin wij actief zijn
  • Een goede beheersing, zowel woord als geschrift, van de Nederlandse taal
  • Kennis en ervaring met WordPress is een pré
  • Bovenal ben je leergierig & wil je alles weten over online marketing

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per september 2019 | In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.