742 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage HBO starter gezocht voor een uitdagende Sales functie in Breda

8 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Breda
Soort werk: Personeel en organisatie
Commercieel / Verkoop
Staf / Advies / Consultancy
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij werken bij dé startup binnen de logistieke bemiddelingsbranche? Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij geheel Noord-Brabant. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij leverancier van Internationale organisaties actief in de logistiek, van zowel Corporates tot lokale bedrijven zoals Productiebedrijven, Handelsbedrijven, Logistieke dienstverleners, Warehouses, Rederijen, Warehouses, E-fulfillment, Transportbedrijven etc.. 
Dankzij onze betrokkenheid, professionaliteit en drive groeien wij keihard, waardoor wij continue hard op zoek zijn naar versterking van het gezelligste team van Breda. Ja, wij weten dat iedereen zegt dat ze hard groeien en het gezelligste team zijn, maar wij zijn binnen één jaar tijd gegroeid van 1 naar 8 medewerkers én we hebben de gezelligste bedrijfsuitjes (zo zijn we in April nog een weekendje naar Valencia geweest) ;).
Zo zie je, wij houden niet van loze beloftes. Wij zoeken iemand die ook niet van loze beloftes houdt, zowel richting collega's als naar klanten. Verder zoeken wij iemand die het prettig vindt om binnen een snel ontwikkelende organisatie te werken en mee te bouwen aan onze mooie ambities. 

Functie:
Wij zijn op zoek naar een jonge en enthousiaste persoonlijkheid, die zich prettig voelt binnen een hectische en directe omgeving. Een sociaal karakter, een persoon met veel mensenkennis en een enorme dosis inzet, om de gesproken kandidaten gelukkig te maken met een (nieuwe) baan. Young Professionals krijgen binnen ons bedrijf alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Een starter ontdekt binnen onze organisatie zijn kwaliteiten en valkuilen en zijn vaardigheden als gespreksvoering, communicatie, relatiebeheer en sales worden tot het uiterste getest. Binnen enkele weken zal je op zowel zakelijk als privé vlak de vruchten plukken en zal je ervaren dat jouw vaardigheden zich snel ontwikkelen. Jij vormt de persoonlijke schakel tussen de kandidaat en de klant. Je bouwt aan een lange termijn relatie met de kandidaat en zorgt zo voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

Je wordt bij ons tweedelig opgeleid, zowel op recruitment als op commercieel vlak. Dat betekent dat je zowel personen (werkzoekenden) leert kennen en dien te doorgronden op persoonlijkheid, wensen en capaciteiten – recruitment. Daarbij leer je ook bedrijven kennen met de daarbij behorende dienstverlening, cultuur, wensen en houdt je je bezig met het beheren van bestaande relaties.

Ook ontwikkel je de commerciële kwaliteiten door nieuwe klanten over de streep te trekken en de organisatie er van te overtuigen dat wij de beste leverancier zijn van goed personeel. Binnen dit hele leertraject ligt de focus op commercie zodat je daar een kei in wordt. 

Dit bedrijf kenmerkt zich door een platte structuur. Je leidinggevende is vooral je collega met wie je samen werkt en successen behaalt, deelt en viert. Ook heerst er een start-up vibe, waardoor iedereen zijn steentje bij draagt aan onze groei, door kritisch te kijken naar onze processen. Denk jij dat het beter kan, dan luisteren wij hier graag naar. Staan wij achter je idee? Dan mag jij zelf het idee uit werken!

Wat bieden wij:
Kort gezegd bieden wij een ontwikkelingsproces. Of je nu starter op de arbeidsmarkt bent of een beetje ervaring hebt, hier leren wij je de kneepjes van het vak. Je werkt namelijk direct samen met jou leidinggevende en mentor, waardoor hij je direct kan coachen.
Je leert omgaan met verschillende persoonlijkheden, reageren op adhoc situaties, relatiebeheer en nieuwe klanten over de streep trekken. Dit doe je op jouw eigen manier met het uiteindelijke doel: een kandidaat blij maken met een nieuwe baan! Dát geeft voldoening!

In dit ontwikkelproces wordt je geholpen door ervaren collega’s en trainingen binnen onze eigen academy. Onze eigen academy leidt jaarlijks ca. 20 HBO'ers op tot toppers in ons vak, waardoor zij precies weten wat je nodig hebt om een topper te worden in dit prachtige vak.

Vereisten

Wat kan jij bieden:
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciële richting
  • Een ambitieus en energiek karakter;
  • De wil om nog veel wil leren;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een pro actieve instelling;
  • In een klein team kunnen werken.
 


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: AXS Logistiek


Bedrijfsnaam:

AXS Logistiek


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.