741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Toffe online marketingstage bij Miss Business in Schiedam

23 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Schiedam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Bij Miss Business draait alles om social media, online marketing, websites, animatievideo’s, Google adwords, persberichten en meer. En daar gaan we je intensief kennis mee laten maken. Je bent proactief en denkt creatief en enthousiast mee in content, campagnes en acties voor onze klanten en gaat ook zelfstandig aan de slag om passende content, artikelen en blogs te bedenken en te schrijven. Natuurlijk ga je mee naar klanten om in real life te leren over doelgroepen, marketing en hoe dat om te zetten in business.


Vereisten

Miss Business zoekt een enthousiaste en leergierige fulltimestagiaire, die weet wanneer er serieus gewerkt moet worden en wanneer we tijd hebben om even lekker te ouwehoeren. Je doet een HBO-opleiding in de richting communicatie en marketing of een studie waarin dit een belangrijk onderdeel is. Je weet hoe je uitstekend Nederlands schrijft en spreekt en bent representatief. Je hebt gewoon zin om alles te leren over ons vak en bent niet bang om hulp te vragen als je er even niet uit komt. Uiteraard heb je affiniteit met social media marketing, webdesign, campagnes, marketing en ben je creatief like hell.

 

We vinden het belangrijk dat je echt leert en je stage als nuttig en plezierig ervaart. Daarom helpen we je om de kneepjes van het vak te leren en houden we je leerdoelen helder. Je ontvangt een stagevergoeding. Verder krijg je een fijne werkplek met leuke collega’s, naast het centraal station van Schiedam. De radio staat altijd aan en meezingen met het foute uur is toegestaan. De Nespresso mag je onbeperkt gebruiken en met regelmaat proosten we op van alles. Tot slot word je onderdeel van Miss Business, het leukste online marketingbureau van Schiedam en omstreken!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Miss Business, een bruisend marketingbureau in Schiedam. Wij helpen elke ondernemer, groot eof klein, naar een bloeiend bedrijf dat op een gezonde manier groeit en positief in de schijnwerpers staat. Marketing, zowel offline als online, kan daarbij niet ontbreken. Miss Business is your girl for this. Wij weten waar jouw klant zit, wat jouw klant wil en waar hij een kriebel van in zijn buik krijgt. We brengen fans, echte resultaten en een lading fun, met een helder kostenplaatje vooraf.

Bedrijfsnaam: Miss Business


Bedrijfsnaam:

Miss Business


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.