779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HRM stage met alle facetten van het vak, je stoel staat klaar! in Lopik

16 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Lopik
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

 

De Lekkerkerker Groep in Lopik is per september 2019 op zoek naar een nieuwsgierige en leergierige P&O stagiair!

Wat ga je doen

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De Lekkerkerker Groep is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling P&O in Lopik bestaat uit 3 medewerkers en is werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Groep. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor productiewerkzaamheden.

Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan projecten op de afdeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt, je:

  • Voert werving- en selectie activiteiten uit.
  • Organiseert opleidingen en levert een bijdrage aan subsidieaanvragen.
  • Ondersteunt bij verzuimbegeleiding.
  • Hebt taken op het gebied van de personeels- en salarisadministratie.
  • Adviseert en ondersteunt medewerkers en leidinggevenden bij HR gerelateerde zaken.

Naast deze taken kun je deelnemen aan projecten gericht op het verder professionaliseren van de organisatie. Zo hebben wij een nieuw HR-systeem met app geïmplementeerd en gaan we na de zomer verder met payroll, opleidingen en workflow. We zijn bezig met nieuwe competentiegerichte functieprofielen en leiderschapsontwikkeling. Ook loopt er een onderzoek naar een eventuele CAO-wissel bij één van onze bedrijven. Verder zijn we op diverse gebieden beleid aan het ontwikkelen, waar je -afhankelijk van je interesse- een bijdrage aan kunt leveren. Wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Lees hieronder hoe Dennis zijn stage dit jaar heeft ervaren.

“Voor de 3e-jaars stage van de HU opleiding HRM, heb ik 7 maanden stage mogen lopen bij de Lekkerkerker Groep als HR-stagiair. De klik met het P&O-team was aanwezig al voordat de stageperiode van start ging, door de warme ontvangst van de P&O-adviseur bij de sollicitatie. Toen ik mocht beginnen kreeg ik alle ruimte en begeleiding om kennis te maken met de dagelijkse taken en processen. Echter zit de Lekkerkerker Groep in een hele interessante fase voor stagiairs, waarbij je ook deel kunt uitmaken van projectgroepen en zelfs zelfstandig projecten kunt oppakken. Kortom heb ik een superleuke tijd gehad waarin ik ontzettend veel geleerd en gelachen heb!”

Dennis, HR-stagiair 2018-2019

 


Vereisten

We maken graag kennis met je als je past in het volgende profiel. Je:

Volgt een hbo-opleiding richting Human Resource Management (of vergelijkbaar).

  • Bent enthousiast, sociaal en communicatief.
  • Kunt goed overweg met Microsoft Office en bent IT-vaardig.
  • Hebt gevoel voor humor en durft je mening en visie te geven.

Wat we je bieden

Je stage speelt zich af bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om alle aspecten van het HR-vak direct en indirect te leren kennen. De Lekkerkerker Groep kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je ontvangt een stagevergoeding van €13,60 bruto per dag. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt. Er stopt een bus vanuit Utrecht op 5 minuten lopen van ons bedrijf. Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Vanaf september 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De Lekkerkerker Groep is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Groep bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven in de zuivel Kasi Food en Lebo Kaas en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Kasi Food en Lebo Kaas zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen.

Bedrijfsnaam: Lekkerkerker Groep


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.