779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Hospitality Stage bij Backspace Escape Rooms! in Amsterdam

23 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Receptionist(e) / Telefonist(e)
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wat gaat de student doen?

Stage bij Backspace Escape Rooms! Bij ons leer je niet alleen alles over Escape Rooms, maar ook over gastvrijheid, verantwoordelijkheid en zakelijke evenementen. Natuurlijk ga je ook al onze Escape Rooms zelf een keer spelen. Tijdens een werkdag open je de locatie en zet je de Escape Rooms klaar. Dan ontvang je onze gasten. Dit kan een bedrijf zijn, een gezin, een vriendengroep of een kinderfeestje. Je helpt ze als ze iets nodig hebben en begeleid ze de Escape Rooms in. Tijdens het spelen kijk je mee via de camera's en geef je op het juiste moment een hint. Ook heb je tijd om zelf na te denken over verbeteringen van de Escape Rooms en nieuwe Escape Rooms. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op om te kijken of Backspace goed bij jou past en andersom. De stageperiode is flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen (of die van de opleiding)

   

Vereisten

Over welke vaardigheden beschikt de student?  

Wij zoeken een gezellig en sociaal persoon die betrouwbaar is en nauwkeurig met checklists kan werken. Creativiteit is welkom, maar niet verplicht :). Op drukke dagen is het echt hard werken, maar je gaat altijd tevreden naar huis. Wel is het belangrijk dat je flexibel bent en ook in de weekenden beschikbaar bent (meestal overdag en zeker niet elk weekend).

  Wat biedt het leerbedrijf de student?

Werken bij Backspace is leuk (vinden we). We hebben een gezellig team en een ontspannen sfeer. Jij bent verantwoordelijk voor de ervaring van onze gasten, dus daarom is het belangrijk dat je het zelf ook thuis voelt en onze gasten ontvangt zoals je een kennis zou ontvangen. Onze gasten zijn ook leuk :). Ze hebben specifiek voor dit uitje gekozen en hebben er dus altijd zin in! Ook kun je na je stage doorgroeien naar een vaste baan. Meerdere stagiaires zijn inmiddels voor ons aan de slag gegaan.

 Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De escape rooms van Backspace escape rooms Amsterdam zijn een echte beleving. Een escape room is een activiteit die je lang bij zal blijven. Je kunt er nog uren over napraten en alles analyseren. De puzzels in onze escape rooms dagen je uit, laten je soms schrikken en zorgen dat je dingen anders gaat bekijken. We nemen je 60 minuten lang mee in een andere wereld. Daarom zijn onze escape rooms gevuld met de nieuwste technieken en professionele aankleding. We vinden het belangrijk dat jij helemaal op gaat in het spel. Daarom zijn al onze kamers helemaal in een thema ingericht. Er staat niets wat niet in die tijd of in dat thema past. Zo heb jij een unieke beleving. Meerdere escape rooms Bij Backspace escape rooms Amsterdam kun je terecht met 2 tot 48 mensen. We hebben namelijk meerdere escape rooms die je tegelijk kunt spelen. Vier van onze escape room zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers. Ze hebben 3 verschillende thema's: Mindcrime, Sherlock Holmes en Oriënt Express. Van Mindcrime hebben we twee kamers. Het is dus ook een battle room. Je kunt hierdoor met 12 mensen tegelijk hetzelfde spel spelen, in twee verschillende kamers. Ideaal dus voor een avondje uit met vrienden, een teamuitje of een vrijgezellenfeest. Onze Black Box escape room is ideaal voor grote groepen. Speel met 10 t/m 24 mensen tegelijk in 1 escape room. De Tijdmachine is onze escape room voor kinderen. Je speelt 'm met 8 tot 15 kinderen, vanaf 9 jaar. Lounge en bar Na het spelen van onze escape rooms kun je een drankje drinken in onze gezellige bar. In deze sfeervolle ruimte praat je rustig na over die ene moeilijke puzzel, de goede samenwerking of jullie briljante ingevingen. We serveren fris, bier en koffie & thee. Ook hebben we lekkere snacks, zoals chips, borrelnootjes en chocola. Wil je bij ons eten met een grote groep? Dat kan! Neem even contact met ons op om meer te horen over onze menu's voor lunch, borrel en diner. Arrangement op maat Wil je met je team of bedrijf onze escape rooms spelen? Dan stellen we graag een arrangement voor je samen. We hebben een vergaderruimte waar jullie samen kunnen zitten en kunnen de ontvangstruimte exclusief aanbieden, waarbij deze ook voor presentaties kan worden gebruikt. Is het mooi weer? Of ben je met een grotere groep? Dan hebben we ook een city mission om buiten te spelen. Bekijk hier onze arrangementen.

Bedrijfsnaam: Backspace Escaperooms


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.