779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage front-end programmeren bij dienstverlener in Amsterdam

11 september 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: ICT
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage front-end programmeren bij dienstverlener

Ben jij een derde of vierdejaars student Informatica of CMD? Zoek je een een uitdagende meewerk- of afstudeerstage waarbij jij aan de slag gaat met front-end programmeren? Dit bedrijf in Amsterdam zoekt een (afstudeer)stagiair die aan de slag wil gaan met front-end programmeren en een uitdagende stage wil oppakken bij hen! Ben jij degene die zij zoeken? Reageer dan met je cv en motivatie!

Deze organisatie zoekt een derde- of vierdejaars stagiair die bij hen een project op het gebied van front-end programmeren wil gaan oppakken.

Als (afstudeer)stagiair ga jij in overleg met het bedrijf een interessant project oppakken op het gebied van front-end programmeren. Als derdejaars ga jij ondersteuning bieden bij projecten, als vierdejaars ga jij zelfstandig een project oppakken.

Ze bieden je uiteraard goede begeleiding aan tijdens je (afstudeer)stage.

Het is een jonge en snelgroeiende organisatie waar een fijne, start-up achtige sfeer hangt. De gemiddelde leeftijd is onder de 26 jaar en er is goede begeleiding op hbo-niveau aanwezig.

Vacaturenummer: 4125

   

Vereisten

Je volgt één van deze opleidingen of een vergelijkbare: 

  • HBO Communicatie multimedia en design
  • HBO Informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019; Februari 2020
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.